Keystone logo
© CODE
Code University of Applied Sciences

Code University of Applied Sciences

Code University of Applied Sciences

Introduktion

CODE er et privat, statsanerkendt universitet for anvendt videnskab for digital produktudvikling og iværksætteri med base i Berlin. CODE bruger en omhyggeligt sammensat blanding af peer-to-peer-læring, praktisk færdighedsudvikling og erfaringer fra den virkelige verden for at give sine elever en 360-graders læringsoplevelse. Fakultetet består af erfarne fagfolk fra teknologibranchen. Studerende opfordres til at arbejde på tværfaglige projekter gennem deres studier, der gør dem i stand til at løse problemer i den virkelige verden. I vil arbejde i teams og vedligeholde relationer med hinanden, mens I forbedrer jeres problemløsning, lederskab og iværksætterevner. Hos CODE bliver eleverne en del af hele den digitale produktudviklingscyklus fra design til udvikling til eksekvering. CODE tiltrækker en mangfoldig elevårgang fra hele verden. Der er i øjeblikket over 50 nationaliteter repræsenteret i elevgruppen. Internationale studerende udgør en væsentlig del af CODE-fællesskabet og nyder godt af muligheden for at studere i Berlin, et levende og innovativt teknologicenter i Europa. Alle kurser undervises på engelsk.

Velkommen til CODE, et privat, statsanerkendt universitet i hjertet af Berlin! Det er her, innovative tænkere og fremtidige designere mødes for at omdefinere læring. De er støttet af over 50 af Tysklands mest succesrige startup-stiftere. Vores campus er en spilleplads for morgendagens digitale pionerer, indlejret i et økosystem af innovative virksomheder og kreative hjerner.

Vores læringskoncept er nytænket fra bunden

Selvstyret læring

I en netværksverden, hvor alle typer informationskilder ofte kun er et klik væk, er ren teoriundervisning på universitetet ikke længere up-to-date. Vores mål er ikke blot at videregive eksisterende viden, men at sætte vores studerende i stand til selvstændigt at udvikle nye vidensområder, bruge den nye viden fornuftigt og arbejde praktisk med den. For at gøre dette er vi afhængige af selvstyret læring, peer-læring og udveksling af erfaringer i vores samfund. Dette skaber et livligt læringsfællesskab, der hver dag fremmer ny indsigt og viden.

Tværfagligt teamwork

De udvalgte projektidéer arbejdes med af tværfaglige teams bestående af studerende fra de tre uddannelser Software Engineering, Interaction Design og Product Management. Disse tre discipliner afspejler de kompetencer, der kræves for at udvikle succesfulde digitale produkter i praksis. At arbejde i et team giver eleverne mulighed for at forbedre deres kommunikations- og samarbejdsevner og udvikle vigtige lederevner. I dette læringsmiljø opstår innovative projekter for morgendagens verden fra mangfoldigheden af ​​ideer og produktivt samarbejde mellem studerende.

Reelle projekter

Første semester giver de studerende mulighed for at nå frem til CODE og orientere sig. Det hjælper dem med at forstå læringskonceptet og forberede sig til de kommende kernesemestre. I begyndelsen af ​​hvert kernesemester pitcher studerende, lærere og partnervirksomheder deres projektidéer, som de vil udvikle digitale løsninger til virkelige problemer med. Fra dette brede spektrum vælger de studerende så et projekt, der vækker deres interesse og nysgerrighed og passer til deres læringsmål, for at implementere det i et team med andre studerende i løbet af semestret. På nogle måder er det at studere på CODE som en lang række hackathons.

Professorer som mentorer

Foredrag er en middelaldertradition (seriøst!). Derfor har vi ikke nogle typiske forelæsningssale på campus. Hos CODE påtager professorer sig rollen som mentorer og læringskammerater. Du modererer interaktive læringsformater og fremmer aktiv læring og praktisk anvendelse af viden. De ser det ikke som deres opgave blot at videregive viden, men vil i stedet inspirere eleverne, vække deres kreativitet, støtte dem i at løse problemer og om nødvendigt hjælpe dem med deres specialviden og ekspertise.

Videnskab, teknologi & Samfund (STS)

En liberal kunstuddannelse for digitale pionerer

Vi mener, at alle studerende bør tænke over den sociale effekt af deres arbejde og samtidig tage højde for de politiske kræfter, de fodrer i en verden af ​​nye medier – hvis de skal blive og vokse til digitale pionerer.

Vores Videnskab, Teknologi & Samfundsprogrammet tilbyder studerende et omfattende overblik over verden med rødder i filosofi, psykologi, litteratur, økonomi, jura og videnskab.

Stil de store spørgsmål. Tag dig tid til at finde svarene. Gør noget vidunderligt med alle de nye og gamle måder at udtrykke sig på, som vores verden giver.

234730_234702_other_images-47eb549c-2400x1600-1.png

Indlæggelser

Requirements to study at CODE

CODE admission process

Are you up for an exciting journey? Our admissions process is designed to identify if you are the type of student who will realize your potential at CODE and become a valuable part of our learning community.

Higher education entrance qualification

German regulations for higher education require you to have a higher education entrance qualification (Hochschulzugangsberechtigung) to enroll in a Bachelor’s degree program. That usually means a high school diploma or A-level certificate, but depending on where you went to school, you might need to take further steps.

We will check your qualifications once you complete the first step in our admission process, the written application.

Here are a few ways for you to check your eligibility before then:

 • German Academic Exchange Service
 • additional information: for the IB diploma and GCE
 • Higher Education Compass (offered by the Germans Rectors’ Conference)
 • Database on admission requirements (offered by the German Academic Exchange Service)

Student visa for Germany

Applicants from outside the EU

If you are from outside the EU, you will need a student visa to move to Germany and start your studies at CODE. Your best course of action would be to contact the German embassy in your country as early as possible to get the specifications for the process.

In general, you will have to meet these requirements for a student visa:

 • a valid passport
 • Health insurance that covers Germany
 • Proof of secure livelihood, e.g., blocked account
 • a letter of admission from CODE
  (you will get this from our student affairs team once you have passed all stages of the admissions process)

If there are any additional documents, you’ll need from us for your visa application, reach out to our Student Affairs team for support.

Proof of English language proficiency

As our study programs are in English, you will need to prove that your English skills are at least at a B2 level. Here’s a summary of how you can show proof of your language skills; please check the admission regulations for more details and minimum scores.

You are a native English speaker:

 • You are a citizen of a majority English-speaking country
 • You underwent most of your primary and secondary education in a majority English-speaking country
 • You have a university degree which was taught in English

You completed school in Germany or the EU/EEA:

 • (Fach-)Hochschulreife
 • EU + EEA secondary school certificate.

You have a valid English proficiency certificate:

 • IELTS Academic
 • TOEFL
 • Duolingo English Test
 • Cambridge Certificates
 • (I)GCSE

Sources may also tell you that you will need a certificate that proves sufficient German skills; however, we do not require proof of German language proficiency.

Visumkrav

Applicants from outside the EU

Vi anbefaler, at du planlægger, at det tager op til 3 måneder at gennemføre visumprocessen.

Ting du skal overveje, før du ansøger:

Gør dig bekendt med de generelle krav til at studere på CODE og foretag nogle undersøgelser om at studere og bo i Berlin.

Vi anbefaler, at du planlægger, at det tager op til 3 måneder at gennemføre visumprocessen. Assistance fra CODE til vores optagne studerende vil omfatte støtte under visumprocessen i dit hjemland og også når du ankommer til Tyskland.

Tænk på de udgifter, du måske skal tage dig af for at gøre din CODE drøm til virkelighed. Måske er et stipendium en løsning.

Vi tilbyder ikke indkvartering, stipendier eller nogen forpligtelse til at påtage sig leveomkostninger for dig.

Campusliv og faciliteter

I hjertet af Europas mest dynamiske by, Berlin, er vores campus ikke bare en bygning. Vi har skulptureret et miljø, hvor vores elever ikke bare besøger, men hører til – et sted, de betragter som hjemme. Det er en kreativ legeplads, der altid summer af aktivitet, åben 24/7 for kontinuerlig inspiration og sjov.

Vi er stolte af, at vores campus er en del af Factory Berlin, et levende økosystem af skabere fra teknologiske, kreative og virksomhedsindustrier, gennem et eksklusivt og unikt partnerskab. Mens kernen af vores campus på 4. sal i bygningen byder på omkring 1.900 kvm eksklusiv plads til fakulteter og studerende, kalder vi hele den 14.000 kvm store bygning med snesevis af hyggelige og hyggelige samarbejdsområder, mødelokaler, cafe og en restaurant og endda en boldgrav vores hjem.

Placeringer

 • Berlin

  CODE Education GmbH Lohmühlenstr. 65 12435 Berlin, 12435, Berlin

Spørgsmål