Keystone logo
Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer College

Introduktion

Karakteren af Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer er en dynamisk og innovativ liberal arts og science college beliggende i den naturskønne sø Sunapee Region i Central New Hampshire. I løbet af deres college karriere deltager 100 procent af vores studerende i et eller flere praktikophold i deres fagområder. De skaber også læringsporteføljer, hvor de demonstrerer deres løbende fremskridt og præstation. Alle vores elever afslutter deres seniorår med et Capstone-projekt, hvor de udvikler og demonstrerer en dybere kendskab til deres akademiske hoved.

78561_H_P-3.jpg

Hvad gør Colby-Sawyer karakteristisk?

 • Student succes er vores første prioritet. Enhver vigtig beslutning her begynder med spørgsmålet: Hvordan vil vores studerende nyde godt af det?

 • Vores lille klassestørrelse (gennemsnitlig 19 studerende) og talentfulde fakultet giver vores studerende personlig opmærksomhed og et udfordrende, men støttende akademisk miljø.

 • Nye teknologier er integreret i vores elevernes uddannelse. På vores trådløse campus opretter hver elev en elektronisk portefølje, der følger hans eller hendes fremskridt og resultater på tværs af deres college karriere.

 • Colby-Sawyer blander elementerne i en studerendes college liv - akademisk, co-curricular, social og atletisk - til en sammenhængende uddannelsesmæssig oplevelse.

 • 100 procent af vores studerende får afgørende præ-professionel erfaring inden for deres fagområder gennem et eller flere praktikophold, som giver dem mulighed for at anvende deres viden og færdigheder og opbygge netværk til fremtidige beskæftigelsesmuligheder.

 • Vores studerende får ekstraordinær adgang og muligheder i deres første år, uanset om de vil deltage i et lederskabsprogram, udføre i en teatralsk produktion eller planlægning af campusbegivenheder.

 • Vores alumner opstår også afrundede, veluddannede borgere, parat til at være succesfulde fagfolk og positive bidragsydere til deres samfund.

 • Vores campus ligger i New Hampshires smukke Lake Sunapee Region med 360 graders udsigt over bjerge, skove og søer. Det er et fantastisk sted for udendørs rekreation og ligger kun 90 minutters kørsel til Boston.
78571_Bus-Ad-4.jpg

Colby-Sawyer College Mission statement

Colby-Sawyer College er et privat, uafhængigt college, der tilbyder bacheloruddannelser og kandidatuddannelser baseret på liberal arts og science og designet til at forberede eleverne til deres erhverv og liv i løbende læring. Fakultet, personale og studerende stræber efter excellence i kollegiet er engageret undervisning og et læringssamfund for at fremme elevernes akademiske, intellektuelle og personlige vækst. Kollegiet forbereder eleverne til at trives i og gøre en positiv indvirkning på en dynamisk, forskelligartet og indbyrdes afhængig verden. Colby-Sawyer College blev grundlagt som et akademi i 1837 og har været engageret i videregående uddannelse siden 1928. Missionen blev vedtaget af bestyrelsen den 16. oktober 2015. Alle Colby-Sawyer College studerende vil:

 • lære og bruge en bred krop af viden med dybde i deres hovedområder

 • berige og uddybe deres selvkendelse

 • tænk kreativt og kritisk

 • kommunikere og interagere effektivt

 • handle etisk og professionelt

 • forstå og anvende flere perspektiver.

For mere information, besøg vores internationale side på http: // Colby-Sawyer .edu / application / international-applications

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
 • 541 Main St, NH 03257, New London

Spørgsmål