Keystone logo
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

Introduktion

Du vil gå langt for at finde bedre faciliteter til at studere til kurser i landbrug, mad, havebrug eller heste. Med løbende investeringer holder vi vores faciliteter opdaterede til gavn for ikke kun vores studerende, men også folk fra industrien, der fortsætter deres professionelle udvikling gennem vores korte kurser.

Øvelse gør mester

Hvis du er en praktisk type person, der ikke ønsker at sidde fast bag et skrivebord hele dagen, så er vores kurser og de karrierer, de fører til, perfekte til dig. Relevant praktisk erfaring i moderne specialiserede faciliteter er en del af alle vores kurser.

Industriforbindelser

CAFRE har fremragende forbindelser med virksomheder og organisationer , hvoraf mange ansætter vores kandidater. De viser deres støtte ved at give praktikophold, gæsteforelæsere og kursusprojekter i det virkelige liv. Virksomheder donerer også generøse stipendier for at hjælpe vores videregående uddannelsesstuderende med at finansiere omkostningerne ved at få en grad.

Store jobudsigter

Studerende studerer på CAFRE, fordi de brænder for at følge en karriere inden for deres valgte studieområde. Vores resultater taler for sig selv - over 92% af vores kandidater får beskæftigelse eller videreudvikling inden for seks måneder efter afslutningen af deres kursus.

Fokuserede campusser

Du behandles som et individ på CAFRE, da personalet lærer de 1.700 studerende at kende på vores tre campusser. Personalet er venligt og tilgængeligt og sikrer, at du støttes både personligt og akademisk for at nå dit potentiale.

Finansiel støtte

Med konkurrencedygtige videregående uddannelsesgebyrer og opholdsudgifter finder du, at det ikke er så dyrt at studere med CAFRE. Vores fuldtidsuddannelse kurser er finansieret af Department of Agriculture, Environment and Rural Affairs, og de fleste studerende er berettigede til denne finansiering. Virksomheder og organisationer i hele Irland støtter studerende gennem donation af stipendier.

Universitetsliv

Hvis du studerer på vores Foundation eller Honours Degrees valideret af Ulster University, kan du blive en 'Associate Student'. Du får et studenterkort, adgang til Ulster Universitets biblioteker og medlemskab af Sports Center for at nævne nogle få frynsegoder. Studerende, der studerer på Honours Degree i Agricultural Technology, er Queen's University-studerende og kan få adgang til universitetets ressourcer.

Erfarne medarbejdere

CAFRE er en 'adgangspartner' fra Higher Education Authority, som giver kollegiet mulighed for at udnytte deres ressourcer til at forbedre, informere og forbedre undervisningen ved at give yderligere personaleudviklingsmuligheder.

Stadig ikke færdig?

Efter afslutningen af en grad kan du ansøge om kandidatuddannelsen i Business for Agri-Food and Rural Enterprise. Dette er en Queen's University Belfast postgraduate grad leveret på Loughry Campus, Cookstown.

Placeringer

Placeringer
  • Tirgracy Road,45, BT41 4PS, Antrim

Spørgsmål