
Naturvidenskabelig bachelor in
BSc (Hons) grad i fødevareteknologi College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

Stipendier
Introduktion
Honours Degree in Food Technology, valideret af Ulster University, er designet til at udstyre kandidater med viden og færdigheder til at komme ind i en konkurrencedygtig global fødevareforarbejdningsindustri.
Arbejdsplads
Studerende, der gennemfører det fireårige kursus, gennemfører et års arbejdsbaseret læringsplacering i fødevareindustrien i løbet af år tre af programmet . Efter en vellykket afslutning af 48-ugers placeringen tildeles et diplom i professionel praksis (DPP).
Arbejdspladsen tilskynder de studerende til at udvikle praktiske og ledelsesmæssige færdigheder og giver dem mulighed for at demonstrere overførbare færdigheder inden for IKT, problemløsning og kommunikation. Studerende kan gennemføre deres praktikophold enten lokalt eller i udlandet.
Supplerende kvalifikationer
I løbet af kurset kan de studerende have mulighed for at opnå yderligere, nationalt anerkendte kvalifikationer for at supplere deres kursus, hvilket kan give en konkurrencemæssig fordel i beskæftigelse eller karriereudvikling.
Progression muligheder og karriere destinationer
Studerende kan have mulighed for at komme videre til relevante postgraduate studier.
Dette kursus giver de studerende kompetencer til at komme ind i branchen i en række ledelsesposter inden for områder såsom produktion, kvalitet, teknisk, mademballage og produktudvikling inden for mad- og drikkevareproduktion og relaterede sektorer.