Keystone logo
College Of Applied Sciences, Sohar

College Of Applied Sciences, Sohar

College Of Applied Sciences, Sohar

Introduktion

College of Applied Sciences - Sohar er en af de seks colleges under Ministeriet for videregående uddannelse, der blev oprettet i 1990 og ligger i byen Sohar i Governorate of North Albatinah.

Collegernes vision ligger i at spille en vigtig rolle i præsentationen af Oman for verden som en udviklingsland, der afspejles i at bidrage til området anvendt videnskab og i udviklingen af vidensamfundet til det, der bekræfter med de omanske kulturelle normer.

Kollegiets mission ligger i at skabe og formidle viden gennem samarbejde, karrierevejledning og det intensive samarbejde med studerende, lokalsamfundet og arbejdsmarkedet for at skabe det støttende miljø, der afspejler sig i udviklingen af Oman på den globale arena .

Kollegiet tildeler bachelorgrad i ingeniørfag i følgende mindreårige: Mekanik, Elektroteknik og Kemiteknik. Kollegiet tildeler også bachelorgrader i informationsteknologi i følgende mindreårige: Softwareudvikling, databasestyring, netværk og sikkerhed.

Kollegiets dekan forpligter sig til at styre det akademiske, administrative og økonomiske ansvar i kollegiet til det, der er parallelt med og bekræfter kollegiernes grundlæggende love og forskrifter, og hvad der er angivet deri, og han bistås med at udføre missionen af de to stedfortrædere dekaner.

Placeringer

  • Sohar

    Sohar, Oman

    Spørgsmål