Keystone logo
College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

Introduktion

Beliggende på den sydøstlige Atlanterhavskysten i Brunswick, midt mellem Savannah og Jacksonville, Florida, den College of Coastal Georgia er en bachelor college i University System of Georgia. Kollegiet giver en overkommelig og interaktiv undervisning i den naturlige skønhed og rigelige solskin af Georgiens Golden Isles, et område kendt for verdensklasse golfbaner og resorts samt fantastiske mangfoldighed af maritime levesteder, dyreliv og havdyr.

Studerende opdager muligheder på alle niveauer: i lederroller på tværs af alle aspekter af campus liv; i lokalsamfundet engagement gennem tjeneste-læring, hands-on anvendelse af klasseværelset materiale, en ånd af frivillighed og en forpligtelse til at gøre positive ændringer; i udmærkelse programmer, praktikophold, stipendier og stipendier, der fremmer naturlige nysgerrighed; og i on-campus beskæftigelsesmuligheder og legater, der ikke kun fremmer kollegium overkommelige priser, men også tilskynde akademiske, atletisk, og aktivitetsprogram deltagelse.

Kollegiet Office of Rekreation og wellness understøtter studenteraktiviteter som kapitalisere på akademiets nærhed til to store strande med hurtige forlystelser over dæmningen til enten St. Simons Island eller Jekyll Island. Adgangskort til Jekyll Island udstedes til fuldtids studerende, der giver adgang til alle de bekvemmeligheder af statens havet legeplads. Off-campus eventyr udflugter til St. Simons Island omfatter stand-up paddle boarding og kajaksejlads. Studerende kan tage til vandet samt vandre strande og stier af vores regionale økosystemer for området læring i et kystnært miljø, der er et levende laboratorium og en af ​​de første, der er udpeget, beskyttede vådområder i nationen.

Kollegiet tilbyder studentereksamen grader i Amerikanske Studier, Biologisk Institut, Business Administration, Education, Sundhedsinformatik, matematik, Sygepleje (BSN), Psykologi, Public Affairs og for nylig tilføjet en grad i tværfaglige studier. Gennem et aktivt program for praktikophold og service-learning, studerende hold med lokalsamfundet partnere som Georgien Department of Natural Resources, Jekyll Island Authority og Georgia Sea Turtle Center, den sydøstlige Georgia Health System, og Forbundsrepublikken retshåndhævelse Training Center for spændende oplevelser i den virkelige verden anvendelse af kursusaktiviteter i samfundet. Studerende på tværs af alle discipliner har meningsfulde muligheder for at samarbejde med fakultet, co-authoring og co-præsentere materielle forskning og rapporter.

Fakultetet relish og støtte elev interaktion, der tjener som mentorer, rådgivere, og selv intervenienter på vegne af de studerende ud over de timer i klasseværelset forberedelse og undervisning. Studerende er kendt ved navn, ikke kun af klassekammerater, men ved fakulteter og personale. Visionen for kollegiet er at være et kollegium af valg for studerende inden Georgien og uden, at give en tilgængelig og økonomisk overkommelig uddannelse. Fortaler ekspertise i stipendium og fællesskab engagement, fremmer Gymnasiet ledelse, faglig progression og rettidig graduering gennem elev-centrerede programmer, der tilbyder et rigt og varieret studerende erfaring.

Kendt for en smuk campus, alle undtagen én bygning af kollegiet er enten blevet bygget eller renoveret inden for de seneste seks år, og byggeriet er begyndt på en anden suite-baserede kollegium. Siden han kom til de sydlige stater Athletic Conference i 2011, har søfolk sat deres præg på sportspladsen scene, vinde Naia mændenes nationale golf mesterskab i 2014. Coastal Georgiens atletik program understøtter i øjeblikket otte konkurrencedygtige sportshold: tre mænds hold (basketball, golf og tennis) og fem kvinder teams (basketball, golf, tennis, softball, og volleyball). Golf, tennis og volleyball hold er nationalt rangeret.

Dette er en campus, der kan præcist kan beskrives som en omsorgsfuld fællesskab af involverede, interaktive studerende, fakulteter og personale. Studerende kan komme til Coastal Georgia for en grund, men de holder sig for mange.

Mission Statement

Som en state college fra University System of Georgia, vil kollegiet af Georgias kyst være et kollegium af valg for beboerne i Georgien og ud ved at give en tilgængelig og økonomisk overkommelig uddannelse kvalitet. Fortaler ekspertise i stipendium og fællesskab engagement, fremmer Gymnasiet progression og rettidig graduering gennem elev-centrerede programmer, der tilbyder et rigt og varieret studerende erfaring. Studerende er forberedt til meningsfulde karriere, avanceret undersøgelse, livslang læring og deltagelse i en global og teknologisk samfund. Institutionen vil give associerede og studentereksamen grader, der understøtter den intellektuelle, økonomiske og kulturelle behov i samfundet og region.

Vision

Den College of Georgias kyst vil være et kollegium af valg for studerende inden Georgien og uden, giver en fremragende uddannelse for morgendagens ledere og borgere gennem tjeneste læring, global bevidsthed og engageret iværksætteri.

Værdier

Den College of Coastal Georgia kerneværdier indramme mission og vision, og guide institutionen gennem skiftende tider og prioritering:

Kvalitet Uddannelse:

Forpligtelse til at levere høj kvalitet, innovative og fleksible uddannelsesmuligheder og tjenester i en tilgængelig elevcentreret miljø, hvilket skaber et klima af opdagelsen af, at værdier og omfavner både undersøgelse og kreativitet; forventer studerende til at tage aktivt ansvar for deres uddannelse; fremme tætte elev-lærer obligationer; tilbyder løbende vurdering af akademiske programmer; integrere alle programmer, der fremmer studerendes adgang og succes.

Experiential Learning:

Integrer meningsfuld erfaringsbaseret og holistisk samfundstjeneste på campus og i det bredere samfund med instruktion og refleksion til at berige lærerig oplevelse, fremme en holdning af generøsitet i tjeneste, undervisning social ansvarlighed og styrke lokalsamfund.

Global årvågenhed:

Forpligtelse til at levere værdiskabende uddannelse ved at fremme tværkulturel forståelse, fremme respekt og påskønnelse blandt og mellem studerende, fakulteter og personale, og dyrke samarbejdsrelationer med internationale programmer og globale samfund.

Ledelse:

Advocate lederroller, der respekterer professionalisme, ansvarlighed og motivation gennem forbedrede færdigheder i organisering, planlægning, problemløsning, og kommunikere at forberede eleverne til at møde morgendagens arbejdsstyrke og regionens behov udviklende udvikling.

Entrepreneurship:

Indgyde udforskning og innovation på tværs af pædagogiske proces, mens forankring disse iværksættervirksomheder strategier i sociale og samfundsmæssige formål.

Placeringer

  • Brunswick

    College of Coastal Georgia One College Drive, 31520, Brunswick

    Spørgsmål