Keystone logo
Comenius University in Bratislava, Faculty of Mangement

Comenius University in Bratislava, Faculty of Mangement

Comenius University in Bratislava, Faculty of Mangement

Introduktion

Hvorfor studere på Det Ledelses Fakultet

Navnet på Comenius Universitet i Bratislava er kvalitet i verdensklasse.

I 2019 er Fakultetet for Ledelse, Comenius University den eneste i Slovakiet, der er blevet tildelt en fremragende evaluering i databasen Excellent Business School.

Brugen af ledelsesmæssige færdigheder er universel. I praksis bliver det dog mere og mere ønskværdigt i betragtning af automatiseringen og robotteknologien i industrien samt udvidelsen af shared services businesscentre og andre internationale organisationer i Slovakiet. Du kan finde ansættelse i stillinger fra virksomhedsdirektør, økonomi- eller personaledirektør, salgschef, gennem kvalitetschef, marketing, procesejer, analytiker, konsulent eller projektleder eller egen virksomhedsleder. Der er mange muligheder, og udover at studere finder du ud af, hvad der tiltrækker dig, og hvilket område du vil specialisere dig og profilere. Studiet giver mulighed for at gennemføre en del af kurserne eller hele studiet på engelsk, hvilket gør dimittenderne klar til at arbejde i et internationalt miljø. Det engelske sprog er et forretningssprog, og derfor forsøger vi at forbedre det hos vores elever.

Vi samarbejder med potentielle arbejdsgivere. Flere virksomheder deltager i undervisningen som gæsteundervisere gennem deres repræsentanter. I samarbejde med repræsentanter for virksomheder tilknyttet Business Service Center Forum (BSCF) har vi også udarbejdet et separat selektivt kursus "Skills for Success - from University to Practice". At arbejde med virksomheder, iværksættere og fremtrædende personligheder bringer berigelse af læringsprocessen, samt fremhæver emner, der er aktuelle og bruges i virksomheder i dag. En sådan sammenkobling hjælper studerende i deres beslutningstagning om specialiseringsspørgsmål under deres studier, såvel som i deres karriereveje. Flere virksomheder tilbyder i dag elevpladser og stillinger, som er meget brugt af vores studerende.

Bachelorstudium (bachelor)

Studiet består af en lang række erhvervsfaglige fag, der dækker overordnede emner inden for økonomi, økonomi, ledelse, marketing, finans og jura, samtidig med at der fokuseres på moderne tendenser inden for enkelte emner samt udvikling af specifikke sproglige, tekniske eller præsentationskompetencer. Der lægges vægt på anvendelsen af individuelle metoder og teknikker, herunder brugen af applikationssoftwareværktøjer.

Graduate Study (Master)

Kandidatuddannelsen tilbyder en dybdegående undersøgelse i kernefag, som giver mulighed for at tilegne sig omfattende viden om ledelse, selv til behovene i ledende stillinger. Deltidsstudium på en kandidatuddannelse er velegnet som en form for personlig og personlig udvikling for ansatte eller iværksættere med ambition om at forbedre eller supplere deres viden.

Placeringer

  • Bratislava

    Odbojárov,10, 820 05, Bratislava

    Spørgsmål