Keystone logo
Connecticut College

Connecticut College

Connecticut College

Introduktion

Strenge akademiske standarder, innovative og engagerende fakultetsmedlemmer og en forskellig klasselæseplan udfordrer studerende til at nå deres fulde intellektuelle potentiale. Kollegiet forventer, at de studerende også lærer uden for klasseværelset gennem aktiviteter som forskning, rejser og praktikophold. Kollegiet letter disse muligheder i troen på, at en mangfoldighed af oplevelser er afgørende for ægte akademisk ekspertise. Kollegiet forventer og støtter også fakultetets stipendium, forskning og kreative arbejde, der fremmer menneskelig viden og udtryk og informerer fremragende undervisning.

I det tidlige 20. århundrede blev Connecticut College grundlagt i den tro, at alle kvalificerede studerende - kvinder såvel som mænd - fortjener en mulighed for at sikre en uddannelse. Kollegiet stræber efter at være et samfund, hvor alle medlemmer føler sig godt tilpas, respekterer hinandens forskelle og søger fælles grund. Kollegiet fremmer forståelse ved at tilbyde en række akademiske og sociale oplevelser og er forpligtet til at opbygge større adgang, mulighed og lighed. Studerende, fakultet, personale, trustees og alumner deltager alle i ledelsen af kollegiet.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Mohegan Avenue Parkway,270, 06320, New London

Spørgsmål