
Bachelor in
Bacheloruddannelse: Ingeniør og ledelse inden for offentlig catering og agroturisme Constantin Brâncuşi University of Târgu Jiu

Introduktion
Bacheloruddannelse i ingeniørvidenskab og ledelse i offentlig catering og agroturisme inden for bacheloruddannelsen Ingeniør og ledelse inden for landbrug og udvikling af landdistrikter, gren af plante- og dyreressourceteknik, grundlæggende felt for ingeniørvidenskab, vil operere inden for Det Tekniske Fakultet og Bæredygtig Udvikling af “Constantin Brâncuşi” Universitet i Târgu Jiu og dets mission er at uddanne specialister med videregående uddannelse inden for teknik og ledelse inden for landbrug og udvikling af landdistrikter. Programmets mission er uddannelse og forskning inden for teknik og ledelse inden for landbrug og udvikling af landdistrikter og skal ses i sammenhæng med den aktuelle indflydelse af dette felt på social udvikling, nationale mål, der er antaget af internationale konventioner og mål, som vores land har antaget som medlem af Den Europæiske Union.
Missionen for bacheloruddannelsen i teknik og ledelse inden for catering og agroturisme er at uddanne specialister til turistindustrien med sin gren agroturisme og catering, hvis reorganisering og udvikling er en økonomisk prioritet i Rumænien, et land med et betydeligt turismepotentiale. Denne omorganisering er påført af tendenser inden for turisme i Europa og af turistsituationen i Rumænien sammenlignet med den europæiske.