Keystone logo
Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Introduktion

Det Contemporary China Studies Programme studieprogram giver dig en enestående mulighed for at lære om og opleve nutidens Kina i et spændende et-semesters studie i udlandet, der bærer ECTS-point til dit studieprogram hjemme. CCSP er en unik lærerfaring for avancerede bachelorstuderende, der er nysgerrig efter Asiens kulturer og livsstil, der ønsker at studere på et universitet i verdensklasse, og som ønsker at udforske erhvervslivet i Kina i en virkelig fascinerende, men alligevel international og tilgængeligt miljø. CCSP er beliggende i Shanghai, en af ​​de mest spændende byer i verden i dag og undervist i samarbejde med Fudan University, et af de mest prestigefyldte forskningsorienterede universiteter i Kina og rangeret 40th i verden af ​​QS. Med CCSP har du et valg af kinesiske sprogkurser, engelsklærte akademiske kurser om en række emner samt en praktikplads i en lokal organisation eller multinationale virksomhed. I kombination med regelmæssige grupperejser og sociale aktiviteter, der introducerer dig til traditionel kinesisk kultur, er CCSP et tværfagligt akademisk program, der giver dybtgående teoretiske og praktiske perspektiver på Kinas nye status som global magt.

Hvorfor CCSP?

  1. Bo i en fantastisk og levende by
  2. Undersøg på et universitet i verdensklasse
  3. Oplev forretningsverdenen i Kina
66928_iStock-638610500.jpg

Top University

Det Contemporary China Studies Programme undervises på Fudan University, et af de mest prestigefyldte forskningsorienterede universiteter i Kina. I den seneste QS-rangering af verdensuniversiteter er Fudan University rangeret som 1.St universitet i Shanghai og 40. verden over. Der er 30.000 studerende på Fudan, herunder 5.000 internationale studerende.

Skolen for social udvikling og offentlig politik, der er vært for CCSP-programmet, er et af de globale fonde i undervisning og forskning inden for samfundsvidenskab. Dens internationale partnere omfatter Harvard University, London School of Economics og Statskundskab, Trinity College og mange andre. Ti procent af skolens studerende er internationale studerende fra USA, Canada, Japan, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien og de nordiske lande. CCSP-foredragsholdere har omfattende erfaringer med akademisk forskning og undervisning på fremtrædende universiteter i Kina og i udlandet, såsom Harvard University, University of Chicago, University of Washington-Seattle og GeorgiaTech. Lokale virksomhedsledere og faglige eksperter fra forskellige organisationer inviteres til at præsentere casestudier.

Campus liv

Med 30.000 studerende, herunder 5.000 internationale studerende, er Fudan ikke kun det bedste, men også et af de største og mest internationale universiteter i Shanghai. Som en international studerende på Fudan har du adgang til nogen af ​​universitetsstuderendeforeningerne samt alle andre faciliteter som kantiner, biblioteker og sportsarrangementer.

66929_iStock-589097990.jpg

Fantastisk by

Shanghai: wow!

Shanghai er uden tvivl en af ​​verdens mest spændende byer i dag. Byen er ved epicentret for den hidtil usete kinesiske bølge mod økonomisk udvikling, teknologisk innovation og kulturel renæssance. Shanghai er hvor øst møder vest og hvor den gamle og den nye fusion på spektakulær måde. Ingen indsats er skånet for at vise, at Shanghai er blevet en af ​​de mest vidunderlige og pulserende metropoler i denne verden. Og med en million udenlandske beboere har Shanghai topmoderne internationale faciliteter og ubegrænsede muligheder for at få nye venner, bygge professionelle netværk og udforske fremtidige beskæftigelsesmuligheder. Et studieferie i Shanghai er fantastisk til dit CV. Ikke underligt, at Shanghai hurtigt bliver en af ​​verdens mest populære studiemål for internationale studerende.

Livet i Shanghai

Livet i Shanghai er utroligt spændende og varieret, alligevel praktisk og sikkert. Som en af ​​de største og moderne storbyer, sover sovepladser aldrig. Det er en smeltedigel af orientalske og vestlige kulturer, af gamle og nye traditioner. Shanghai tilbyder dig utallige muligheder, når det kommer til underholdning, shopping, barer og restauranter, sightseeing, koncerter og shows. Det er helt muligt at leve et liv meget ligner det i enhver større europæisk storby. Du kan også vælge at leve som lokalbefolkningen. Kinesisk mad er god og billig. De lokale butikker sælger alle mulige ting, du aldrig vil finde i Europa, ofte billigt.

66930_iStock-613689196.jpg

Intern mulighed

Det Contemporary China Studies Programme er designet til at maksimere dine muligheder for at lære om og opleve nutidens Kina i løbet af 4 eller 5 måneders ophold i Shanghai. Et valg af akademiske kurser, som alle læres på engelsk af prominente Fudan Universitetsprofessorer og forelæsere, giver dig teoretisk og akademisk viden om den seneste udvikling i Kina inden for områder som kultur og samfund, erhvervsliv og økonomi, politik og diplomati. Sprogkurset undervist på begynder- og mellemniveau, giver dig mulighed for at få en smag af hvad der kræves for at tale og læse kinesisk eller forbedre dine sprogfærdigheder, hvis du allerede har begyndt at lære sproget. Og en praktikplads giver en enestående chance for at forstå, hvordan det er at arbejde i et selskab i Kina og udvikle nye faglige færdigheder. I kombination med regelmæssige grupperejser og sociale aktiviteter, der introducerer dig til traditionel kinesisk kultur, er CCSP et tværfagligt akademisk program, der giver dybtgående teoretiske og praktiske perspektiver på Kinas nye status som global magt.

Placeringer

Placeringer
  • 220 Handan Rd, WuJiaoChang, Yangpu Qu, Shanghai Shi, China, 200433, , Shanghai

Spørgsmål