Keystone logo
Coppin State University

Coppin State University

Coppin State University

Introduktion

Coppin State University (CSU) blev grundlagt i 1900 og er en omfattende historisk sort institution (HBI), der oprindeligt blev grundlagt til læreruddannelse.

Coppin blev opkaldt til ære for fanny Jackson Coppin, en fremragende afroamerikansk underviser, og har bekræftet sin dedikation til ekspertise inden for undervisning og studerendes succes. Institutionen tilbyder 53 akademiske programmer: 32 studentereksamen, 11 kandidater og 9 certifikatprogrammer og en doktorgrad.

Coppin State University , en historisk sort institution i dynamiske bymiljøer, betjener en multi-generation studentpopulation og giver uddannelsesmuligheder, samtidig med at den fremmer livslang læring. Universitetet fremmer lederskab, socialt ansvar, samfunds- og samfundsengagement, kulturel mangfoldighed og inklusion og økonomisk udvikling.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

geopoint
  • West North Avenue,2500, 21216, Baltimore

Spørgsmål