Keystone logo
Cornell College

Cornell College

Cornell College

Introduktion

Om Cornell

Cornell College har ændret liv og ændret uddannelsesnormer siden 1853.

Beliggende i Mount Vernon, Iowa, var Cornell det første college vest for Mississippi, der gav kvinder de samme rettigheder og privilegier som mænd, og i 1858 tildelt en kvinde en grad.

I 1978 vedtog Cornell-fakultetet One Cour At A Time-læseplanen, der ændrede den måde, undervisning og læring sker på Cornell. Med publikationen i 1996 af Loren Pope's Colleges That Change Lives blev Cornells livsændrende uddannelse formelt anerkendt. Cornell bliver fortsat anerkendt med hver nye udgave.

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Cornell-værdier

Vores mission og kerneværdier guider den måde, vi underviser og lærer.

Vi lægger vægt på følgende uddannelsesmæssige prioriteringer og resultater ved at indlejre dem i hvert kursus og i muligheder uden for klasseværelset.

Mission

Cornell College tilbyder et innovativt og strengt læringsfællesskab, hvor fakultetet og personalet samarbejder med studerende for at udvikle den intellektuelle nysgerrighed, kreativitet og moralsk mod, der er nødvendigt for en levetid med læring og engageret medborgerskab.

Kerneværdier

  • En liberal uddannelse, der fejrer opdagelse og omfavner integration og anvendelse af viden
  • Intellektuel, moralsk og personlig vækst
  • Borgerligt og socialt ansvar
  • Hver enkelt værdighed og værdi i et mangfoldigt samfund

Et kursus ad gangen

Med det karakteristiske studieprogram One Cour At A Time fordyber Cornell-studerende sig i kun en akademisk disciplin pr. Tre og en halv uges blok. Dette fokus gør det muligt for professorer at gå ud over det traditionelle forelæsningsformat gennem udvidede diskussioner og laboratorier, simuleringer hele dagen og off-campus læring en eftermiddag eller en hel blok uden at konkurrere med andre klasser. I løbet af de sidste fire år underviste Cornell-fakultetet 70 off-campus-kurser. Og studerende kan let tage en blok for at få erfaring gennem praktikpladser.

National anerkendelse

  • Cornell er en af kun 40 skoler, der er profileret i Loren Pope's bog " Colleges That Change Lives."
  • US News and World Report rangerer Cornell som øverste niveau af nationale liberale kunstskoler.
  • Cornell blev rangeret som 64. på US News 'liste over skoler med bedste værdi
  • 16 Cornellians har fået tildelt Fulbright-stipendier i de sidste 12 år. Derudover modtog to Cornell-fakulteter Fulbright Awards for stipendierejser i 2016 og 2017.
  • Cornells campus er opført i det nationale register over historiske steder.
128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Studieprogrammer

Kollegiet tilbyder mere end 40 akademiske majors og præprofessionelle programmer og et ubegrænset antal individualiserede majors. Derudover tilbyder Cornell Summer Research Institute et sommerleve-læringssamfund, der fremmer forskning inden for kunst, humaniora, samfundsvidenskab og videnskaber.

Beliggenhed

Kollegiet er beliggende i Mount Vernon, Iowa, en by, hvis bylige frynsestemning bringer byens bedste ind i et lille bysted med kunstfestivaler, populære lokale restauranter og caféer og sære butikker. Mount Vernons blanding af historiske bygninger og kreative flair fik det tildømmelse som en af " Amerikas fedeste små byer" af Arthur Frommer's magasin Budget Travel .

Fakultet

Cornell-professorer er dygtige forskere, lærde og frem for alt mentorer. Otteoghalvfjerds procent af kollegiets fakultetsfaglige fakultet har den højeste grad på deres områder. Fakultet-studerendes forhold er 1:11, og mange studerende arbejder tæt sammen med fakultetsmedlemmer om forskning eller andre projekter.

Campus liv

Livet på Cornell er aktivt og mangfoldigt. Studerende deltager i adskillige klubber, organisationer og grupper med særlig interesse. 19 procent af de studerende deltager i billedkunst. 36 procent af studerende deltager i interkollegiatatletik.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • 1st Street, 600, 52314, Mount Vernon

Spørgsmål