Keystone logo
Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Introduktion

Cornerstone Institute blev grundlagt i 1970 på Cape Flats på et tidspunkt, hvor fremtidige sorte teologer blev udelukket fra at deltage i universiteter på grund af det tidligere regerings undertrykkende love. Som det Cape Evangelical Bible Institute gav den teologisk uddannelse til ukvalificerede præster på Cape Flats.

Instituttet er historisk begrundet i et højt etisk ethos og understreger forholdet mellem ledelse og faglig integritet. Det omfatter studerende fra alle samfundslag og fokuserer på lederudvikling. Cornerstone er en almennyttig, fuldt akkrediteret privat videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder bachelorprogrammer (certifikater, kortkurser og grader) og postgraduate programmer (højere certifikat og æresbevisninger) på tværs af forskellige discipliner i Det Humanistiske Fakultet, og Det Fakultet for Entreprenørskab og Økonomisk Transformation. De fleste af vores programmer tilbydes online såvel som på campus, hvilket gør det nemt for studerende at studere fra hele verden.

Hvorfor vælge Cornerstone Institute ?

Ved Cornerstone Institute kildes vi det bedste fakultet og sikrer, at de studerende, der graduerer fra vores institution, er i stand til at gøre en forskel på alle de fagområder, vi leverer. herunder psykologi, etik, filosofi, religionsstudier, erhvervslivet, uddannelse, sociologi og fællesskabsudvikling. Vi forsøger at dele en overbevisende historie, understøttet af en uddannelsesfilosofi, hvor vi formidler, overfører og integrerer vores institutioners kerneværdier.


Hvad der skiller os fra resten er, at vi:

 • Har en underskriftstilgang, hvor vi tilbyder et grundlæggende fundamentalt sæt kurser, der kaldes 'Cornerstone Core'. Disse omfatter interkulturel kommunikation, økonomi, lederskabsstudier, verdenssyn, sydafrikansk historie og samfund og etik.
 • Designet en "Fireårs løsning", hvor studerende, der ikke opnår en bachelorgrad i lønklasse 12, vil kunne få adgang til vores certifikatprogrammer på tværs af alle discipliner, vi tilbyder, for at overbygge dem til et uddannelsesprogram, hvilket fører til efteruddannelser, hvis ønskes.
 • Opret adgang til en universitetsuddannelse i et omsorgsfuldt og kompetent samfund.
 • Giv et produktivt og stimulerende miljø, hvor læring og undervisning kan finde sted på vores campuser og gennem vores online læringsmiljøer.
 • Er forpligtet til samfundsudvikling i alle dens forskellige former.
 • Har et etisk grundlaget ethos.
 • Fokus på effektiv karriereforberedelse og Pathways .
 • Tilbyde konkurrencedygtige gebyrer og økonomisk støtte til kvalificerende studerende.


Delte fælles værdier

Vi erkender, at værdier ikke kun er det, vi snakker om og underviser, men er kernen i identitetsdannelse. Hjørnesten er forpligtet til at opbygge et højt etisk og principielt verdenssyn i alle vores elever. Vi fremmer værdierne for inklusivitet, ekspertise, integritet, enhed, respekt og kreativitet for at producere dynamiske etiske ledere, der er villige til at fungere som ansvarlige borgere i et globalt samfund.

For at udvide vores tilbud og tilføre værdi for studerende på tværs af alle samfundslag, har Fundamentals Training Center været indarbejdet i Fakultet for Entreprenørskab og Økonomisk Transformation af Cornerstone Institute . FTC tilbyder ledelses- og ledelsesuddannelsesprogrammer til virksomheder, myndigheder og samfund. De har en fremragende track record i at levere lydhør uddannelsesprogrammer og kurser af høj kvalitet til alle sektorer, både lokalt og internationalt. Alle vores kurser og træningsprogrammer er tilpasset kundens behov, tidsrammer og budget.


Fremtidsretning

I august 2015 fik Cornerstone Institute en velgørende, der så potentialet for hjørnesten til at løse uddannelsesmæssige udfordringer i Afrika, især i Sydafrika og globalt. Den alvorlige mangel på tilgængelige højkvalitets og effektive læringsprogrammer til rådighed for voksne (unge og gamle) er inddraget i vores planlægning. Cornerstone Institute gør en forskel ved at give alle sydafrikanere og medlemmer af det globale samfund mulighed for at erhverve perspektiver, færdigheder og viden, som kan betjene deres behov og vores samfunds samfund på alle niveauer og på alle områder, der er vigtige. Samtidig med at anerkende og anerkende, at Cornerstone Institute ikke kan betjene hele spektret af uddannelse og træning, der er nødvendigt for at omdanne samfundet, kan vi faktisk udgøre en hjørnesten og fundament for at afhjælpe manglerne i vores almindelige skolegangssystem. Vi tilbyder et sammenhængende og strategisk sæt af programmer, som vores studerende finder stier til personlig mesterskab, fremskridt og opfyldelse. Vores model, der bygger på social relevans, etisk og akademisk integritet, mangfoldighed samt økonomisk bæredygtighed, er vigtige søjler for at skabe den virkning, som vi alle søger at skabe et velstående, retfærdigt og retfærdigt samfund.

Bestyrelsen og ledelsen af Cornerstone Institute har store planer for sin fremtid. Disse planer vil blive præget af robust forskning og vil i første omgang blive drevet gennem en Research Incubator, som vil blive etableret i vores fakultet for iværksætteri og økonomisk transformation. Nogle af de områder, som vi har til hensigt at udforske, omfatter:

 • Den grønne økonomi;
 • Forretningstendenser;
 • Anvendt videnskab for en bæredygtig verden;
 • Medier og teknologi konvergens; og
 • Kunst og kultur

Resultaterne af den forskning, vi gennemfører, informerer nye programmer og fakulteter, skoler og afdelinger ved Cornerstone Institute .

Placeringer

 • Cape Town

  127 Cecil Road, Salt River, 7925, Cape Town

Spørgsmål