Keystone logo
Craven Community College

Craven Community College

Craven Community College

Introduktion

Er du klar til en ændring? Craven Community College kan hjælpe dig med at starte en akademisk rejse, der passer til dine behov med en bred vifte af online grader, eksamensbeviser og certifikatprogrammer. Ikke sikker på, hvor du skal starte? Ring eller planlæg en virtuel rådgivningsaftale med en af vores rådgivere i dag for at hjælpe dig med at opdage de muligheder, der venter på dig.

Craven Community College blev grundlagt i 1965 og er et omfattende community college med campusser i New Bern og Havelock-Cherry Point.

Craven betjener mere end 3.200 læseplanstuderende og næsten 10.000 efteruddannelsesstuderende hvert år. Craven CC har en bred vifte af programmer, herunder universitetsoverførselskurser, karriere- og erhvervstilbud, partnerskaber med fireårige universiteter, specialiserede uddannelsesmuligheder for arbejdsstyrken, udviklingsstudier og grundlæggende færdighedsklasser. Kollegiet tilbyder associerede grader, eksamensbeviser og certifikater på mange områder. Disse programmer kan komme i gang med en god karriere eller kan sætte dig på vej til at tjene en bachelorgrad!

Kollegiet har et FAA-certificeret luftfartssystemsteknologiprogram samt en række tilbud på sundhedsydelser, herunder sygepleje, medicinsk hjælp og sundhedsteknologi. Gennem University Connections, Cravens partnerskaber med East Carolina University, North Carolina State University og Southern Illinois University har Craven CC-kandidater mulighed for at forfølge bachelorgrader uden nogensinde at forlade området.

Placeringer

Placeringer
  • College Court,800, 28562, New Bern

Spørgsmål