Keystone logo
Creighton University

Creighton University

Creighton University

Introduktion

Creighton University , der ligger i Omaha, Nebraska, tilbyder en toprangeret uddannelse i jesuitternes tradition for folk, der ønsker at bidrage med noget meningsfuldt til verden. Det er her, studerende, lærere og ansatte trives i et støttende samfund, der er forpligtet til jesuitter, katolske værdier og traditioner. Her lærer eleverne at blive ledere ved at tjene andre.

8.821 studerende, studerende og professionelle studerende i forskellige aldre kommer til Creighton fra nær og fjern. De er forpligtet til akademisk ekspertise; faktisk er den akademiske profil for vores kommende nybegyndere en af de stærkeste blandt alle amerikanske katolske universiteter. Creighton-studerende værdsætter tro, lederskab og service, og de finder muligheder for at vokse i disse områder på Creighton. Gennem praktikophold, forskning og klinisk erfaring lærer de ved at gøre.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • California Plaza,2500, 68178, Omaha

Spørgsmål