Keystone logo
© CU Marketing Department
Caucasus University

Caucasus University

Caucasus University

Introduktion

Etableret i 1998, Caucasus University ( CU ) kan prale af en historie forankret i et partnerskab mellem Caucasus School of Business (CSB) og Georgia State University (GSU) i Atlanta, USA. Med at opnå universitetsstatus i 2004 har CU konsekvent tilbudt omfattende uddannelse på tværs af tre niveauer: bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser. Caucasus University er kendt i Georgien og Sydkaukasus-regionen og står som en fremtrædende institution for videregående uddannelse.

CU omfatter i øjeblikket 11 skoler: Business, økonomi, jura, medier, informationsteknologi, regeringsførelse, humaniora, turisme, medicin og sundhedsledelse, uddannelse og arkitektur. Inden for disse 11 skoler gennemføres i alt 55 bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer, der er tilgængelige på både georgiske og engelske sprog. Derudover sætter CU en ære i 8 dual degree-initiativer udført i samarbejde med ansete amerikanske og europæiske universiteter. I øjeblikket huser universitetet cirka 10.000 studerende.

Siden 2004 har CU huset en off-site campus i Grenoble Ecole de Management GEM (Frankrig), hvilket har faciliteret dets Executive MBA-program. Universitetet opretholder national institutionel autorisation, med alle programmer akkrediteret af EQE Georgia. CU har opnået bemærkelsesværdig anerkendelse ved at sikre sig TedQual-certifikatet fra World Tourism Organisation Academy i 2020 og i 2023 opnået international akkreditering fra Royal Institute of British Architects (RIBA) for sin arkitekturskole. CU er i gang med at opnå AACSB-akkreditering, hvilket placerer den som den eksklusive AACSB-akkrediterede institution i regionen.

Universitetet er opført af WHO, og dets medicinstuderende er berettiget til ECFMG-eksamenen. Derudover er Medical School anerkendt af NMC i Indien. Engagerende globalt faciliterer CU aktivt udveksling af studerende og fakulteter, dobbelt- og fællesuddannelser, internationale projekter, tilskudsinitiativer og forskningssamarbejde med 90 partneruniversiteter. Universitetet er et stolt medlem af forskellige internationale netværk og professionelle organisationer, herunder EUA, PRIME, CEEMAN, IAUP, IAU, NIBES, ELFA, AACSB og BITSENTINEL

Placeringer

  • Tbilisi

    Paata Saakadze Street, 1, 0102, Tbilisi

Spørgsmål