Keystone logo
Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Introduktion

Czestochowa University of Technology (CUT) har bidraget til at skabe fremtiden for teknik og teknologi i mere end halvfjerds år. Under vores videnskabelige og uddannelsesmæssige aktiviteter er Czestochowa University of Technology blevet en iboende del af Polens historie og tradition for Czestochowa-regionen og selve byen. I landsdækkende ranglister over de statslige institutioner for videregående uddannelse er vi blandt de bedste universiteter i Polen med en lignende profil. Den fremragende kvalitet af vores undervisning og forskning, og den uovertrufne akademiske viden og erfaring fra vores akademiske medarbejdere gør studiet på CUT til en stimulerende og uvurderlig oplevelse. Gennem sine undervisningsprogrammer lægger Czestochowa University of Technology en stærk vægt på projektbaseret læring og teamwork.

Vi stræber efter, at Czestochowa University of Technology skal være en institution, der:

  • Tilbyder uddannelse af høj kvalitet, der giver kandidater de ønskede færdigheder på arbejdsmarkedet.
  • Samarbejder aktivt med enheder fra det socioøkonomiske miljø, hvilket sikrer, at eleverne beriger deres viden og erfaring gennem praktikophold og praktisk træning.
  • Udvikle et attraktivt tilbud til internationale studerende og understøtte international mobilitet for medarbejdere, ph.d.-kandidater og studerende.
  • Fremskrider videnskabelige discipliner, der er afgørende for aktuelle videnskabelige udfordringer og moderne industri, og fungerer som et forsknings- og udviklingscenter med betydeligt innovationspotentiale, udstyret med forskningsinfrastruktur af høj kvalitet, der muliggør implementering af ambitiøse videnskabelige projekter med international betydning.
  • Styrker samarbejdet med indenlandske og udenlandske universiteter og førende økonomiske enheder, der opererer på de nationale og internationale markeder, med det formål at udføre forsknings- og udviklingsprojekter og implementeringsarbejder, skabe samarbejdsforbindelser, der fremmer kommercialisering og overførsel af forskningsresultater, samt udviklingsarbejde fra universitetet til økonomien.
  • Engagerer sig i aktiviteter for vækst af socialt ansvar og deltager i den globale proces for at opnå bæredygtige udviklingsmål.

Placeringer

  • Częstochowa

    ul J.H Dąbrowskiego 69 , 42-201, Częstochowa

Spørgsmål