BSc i landbrug og fødevarer
Czech University of Life Sciences - Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Nøgleinformation
Campus placering
Prague, Tjekkiet
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CZK 57.000 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Lær mere om, hvordan vores mad laves, fra gård til bord
Den treårige bacheloruddannelse er skræddersyet til studerende, der er interesseret i, hvordan mad faktisk laves, hvad der definerer fødekvaliteten i kæden fra land til bord.
Fødevareproduktion står over for nye udfordringer med et højere forbrugertryk på kvaliteten og sikkerheden. Kvaliteten kan forstås fra forskellige synsvinkler og bestemmes ikke kun af fremstillingen, men også af landbrugspraksis. Overbrug af pesticider, fødevaretilsætningsstoffer og det høje kulstofaftryk i nuværende fødevarer vil være en fremtidig udfordring for ledere i fødevaresektoren og landbrugsvirksomhed. Desuden åbner økologisk landbrug og de skiftende forbrugerpræferencer markedsmuligheder for unge, entusiastiske økologiske landmænd og innovative små og mellemstore virksomheder (SMV'er). Det er dit valg. Dette program vil give dig en solid viden baggrund for din fremtidige karriere.
Programmet undervises på engelsk i et venligt internationalt miljø på en smuk grøn universitetscampus tæt på den historiske by Prag, et UNESCO -sted. Du vil lære om landbrugspraksis, hvad der definerer bæredygtigt landbrug, tilegne dig viden om både plante- og dyrebiologi, ernæringsbehov, mikrober omkring os, jord og miljø. Det sidste år af dit studie vil i høj grad være fokuseret på fødevarekvalitet og teknologi. Du vil tage den praktiske uddannelse i fødevareproduktion på universitetets nye maddemonstrationsfaciliteter og veludstyrede fødevareanalyselaboratorier.
Dette program er velegnet til dig, hvis:
- have en passion for miljø, biologi, kemi
- vil vide, hvordan vores mad er lavet fra "Farm to Fork"
- bekymre dig om fødevarekvalitet og sikkerhed, og du vil vide, hvordan vores mad faktisk produceres i marken og efterfølgende forarbejdes
- ønsker at have praktisk erfaring inden for fødevareproduktion og fødevareanalyse
Hvad bliver mine karrieremuligheder?
Du vil have meget fleksible karrieremuligheder i fødevaresektoren, både nationalt og internationalt. Du vil være en stærk kandidat til
- stillinger i statslige organisationer
- fødevareindustri sektorer
- SMV'er eller andre organisationer, der er involveret i fødevare- og landbrugssektoren
Information om stipendier:
Fakultets fortjeneste stipendium:
Fakultetet for agrobiologi, mad og naturressourcer tilbyder et meritstipendium til internationale studerende på bachelor- og kandidatuddannelser på engelsk, der opnår fremragende studieresultater.
Kandidatstuderende kan ansøge om et meritstipendium i deres andet studieår, forudsat at de opnår et studiegennemsnit på alt = "1.0-2.0 i deres første studieår. Stipendiet spænder fra 50% til alt =" 10% af det årlige studieafgift.
Bachelorstudenter kan ansøge om et meritstipendium i deres andet og/eller tredje studieår, forudsat at de opnåede et studiegennemsnit på alt = "1.0-2.0 i deres første og/eller andet studieår. Stipendiet spænder fra 50% til alt = "10% af det årlige studieafgift.
Andre stipendiemuligheder:
Du kan finde mere information om andre stipendiemuligheder såsom regeringsstipendier til udviklingslande, Visegrad -fondsstipendier og AKTION -programstipendier på undervisnings-, ungdoms- og sportsministeriets websted
Galleri
Programresultat
Programmet undervises på engelsk i et venligt internationalt miljø på et smukt grønt universitetscampus tæt på den historiske by Prag, et UNESCO-sted. Du lærer om landbrugspraksis, hvad der definerer bæredygtigt landbrug, tilegner dig viden om både plante- og dyrebiologi, ernæringsbehov, mikrober omkring os, jord og miljø. Det sidste år af dit studie vil i høj grad være fokuseret på fødevarekvalitet og teknologi. Du vil tage den praktiske uddannelse i fødevarefremstilling på universitetets nye fødevaredemonstrationsfaciliteter og veludstyrede fødevareanalyselaboratorier.
Stipendier og finansiering
Ideelle studerende
Dette program er velegnet til dig, hvis:
- har en passion for miljø, biologi, kemi
- ønsker at vide, hvordan vores mad er lavet fra "gård til bord"
- bekymrer sig om fødevarekvalitet og sikkerhed, og du vil gerne vide, hvordan vores fødevarer faktisk produceres i marken og efterfølgende forarbejdes
- ønsker at have praktisk erfaring med fødevarefremstilling og fødevareanalyse
Karrieremuligheder
Hvad bliver mine karrieremuligheder?
Du vil få meget fleksible karrieremuligheder i fødevaresektoren, både nationalt og internationalt. Du vil være en stærk kandidat til
- stillinger i statslige organisationer
- fødevareindustriens sektorer
- SMV'er eller andre organisationer involveret i fødevare- og landbrugssektoren