Keystone logo
英领国际学校

英领国际学校

英领国际学校

Introduktion

Dalian英领国际学校oprettet i marts 2010. Det er en tosproget skole, der integrerer kinesisk og vestlig international uddannelse. Skolen tilbyder systematisk international uddannelse med et stop fra børnehave til klasse 12 og en multikanalsprogression, der giver eleverne boarding- og dagkurser. Vælg. Vær opmærksom på den studerendes alsidige udvikling og dyrk verdens talenter med international vision. I 2018-placeringen af de 300 bedste internationale skoler med hensyn til konkurrenceevne rangerer LinkedIn 31. blandt de 1028 internationale skoler landsdækkende med hensyn til konkurrenceevne til videre studier og først i det nordøstlige. Samme år blev rektor Liu Jian udnævnt til 2018's mest indflydelsesrige internationale skoleleders fremragende pris for international uddannelse.

Skolens formål og filosofi: at dyrke vilde og ædle mennesker .

Skolemission: at hjælpe eleverne med at udvikle fremragende og forskelligartede færdigheder, danne uafhængige tanker og dyrke ædle karakterer for at sikre, at de har evnen til at være lykkelige uanset livserfaring i den uforudsigelige fremtid.

Skoleværdimål: at dyrke verdensborgere med et internationalt perspektiv for Kina og dyrke nationale søjler for et bedre Kina .

LinkedIn er et A Levels, IGCSE, KS testcenter, der er officielt godkendt af British Edexcel Examination Bureau . Dalian-testcentrets nummer er 92973. I 2018 blev det godkendt af British AQA Examination Bureau til at blive et eksamenscenter: testcentrets nummer er 96096. Shenyang Cooperative Campus er også officielt godkendt af Amity Examination Bureau som et eksamenscenter, hvor centernumrene er 93751.

Studerende kan tage A- niveauer og IGCSE-eksamener på LinkedIn, og deres score kan direkte gælde for mere end 15.000 verdenskendte universiteter i mere end 130 lande og regioner rundt om i verden, såsom Storbritannien, USA, Australien, Singapore, Canada, Hong Kong osv. Eller Storbritanniens bedste internationale universiteter I gymnasier kan udenlandske studerende også søge kendte universiteter på det kinesiske fastland, herunder Tsinghua University og Peking University.

På nuværende tidspunkt har英领国际学校ca. 150 kinesiske og udenlandske fakultetsmedlemmer; blandt dem er 50% udenlandske lærere, 30% er lærere, der returneres, og 20% er tosprogede lærere. Langt størstedelen af lærerne er mestre og læger fra prestigefyldte oversøiske skoler med stærkt lærerpersonale .

Placeringer

Placeringer
  • 辽宁省大连市现代服务业总部大厦14层E, , Dalian

Spørgsmål