Keystone logo
Dallas Baptist University

Dallas Baptist University

Dallas Baptist University

Introduktion

Om DBU

DBU blev grundlagt i 1898 og har en mission - at omdanne livet for studerende, der vil transformere verden, alt sammen til Guds ære.

Vi tilbyder en række uddannelsesmuligheder for personer i alle aldre og akademisk baggrund - inklusive uddannelser på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveauer samt efteruddannelses- og certifikatuddannelser.

Gennem det hele søger vi at integrere tro og læring og udvikle individer, hvis ønske er at tjene verden.

Vi inviterer dig til at opdage DBU og deltage i vores mission.

Hurtige fakta

  • Grunduddannelsesprogrammer: 85
  • Kandidatprogrammer: 44
  • Ph.d.-programmer: 2
  • Gennemsnitlig klassestørrelse: 13

Præsidentens velkomst

" Dallas Baptist University er et nationalt rangeret, omfattende, globalt Kristus-centreret universitet, med en mission at producere tjenesteledere gennem integration af tro og læring. Vi er glade for at være et uddannelsesmæssigt firma, hvor mere end 4.700 studerende repræsenterer mere end 60 lande over hele verden.

Vi tror, at vores verden er i desperat behov for tankevækkende kristne ledere med evnen til kreativt at løse komplekse problemer, mens de unikt inddrager kultur gennem bibelsk sandhed. Vores kandidater tjener i næsten enhver erhvervsmæssig kontekst. Uanset om det er som kristne læger, advokater, undervisere, videnskabsmænd, politikere eller adskillige andre områder, forstår vi, at vores studerende er forskellige i deres kald, men alligevel forenet med det formål.

Benyt muligheden for at lære os at kende via dette websted eller et besøg på campus. Du vil opdage et samfund af tjenesteledere, hvis hjerte er at undervise og pleje andre, mens du også producerer forskning i et utal af akademiske discipliner. Vi omfavner antagelsen om, at al sandhed er Guds sandhed, og sammen søger vi viden med henblik på at gøre en dristig indflydelse i verden som transformatorer af kultur.

Slut dig sammen, når vi tjener verden til Guds ære! "

Dr. Adam C. Wright

DBU formand

DBU's historie

DBUs forløber, Decatur Baptist College, blev grundlagt i 1898 som det første junior college i Texas. I årevis kaldte skolen den lille by Decatur hjem og producerede fremragende unge mænd og kvinder, der fyldte kirker, klasseværelser, hospitaler og virksomheder rundt om i nationen.

I 1965 flyttede skolen til de naturskønne foden af det sydvestlige Dallas, hvor han blev en fireårig institution og blev til sidst omdøbt til Dallas Baptist University da den begyndte at tilbyde grader på kandidatniveau.

I dag har DBU forskellige grader på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveauer. Længe ind i vores andet århundrede fortsætter DBU med at presse fremad i vores mission om at fremstille tjenesteledere, der vil transformere verden.

StockSnap / Pixabay

124192_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722d72d4974fc651_1280.jpg

Mission statement

Dallas Baptist University 's mission er at give Kristus-centreret højere uddannelse i kunst, videnskaber og professionelle studier på både bachelor- og kandidatniveau til traditionelle alders- og voksne studerende for at producere tjenesteledere, der har evnen til at integrere tro og lære gennem deres respektive opkald.

Vision Statement

Opbygning af et stort kristent universitet, der er behageligt for Gud ved at producere Kristus-centrerede tjenerledere, der forvandler verden.

Akkreditering

Dallas Baptist University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for at tildele associerede, bachelor-, kandidat- og doktorgrader.

Universitetsområde

Uanset om du vælger at bo på campus eller pendle til klasser, er det 368 mål store campus på Dallas Baptist University et smukt sted at tilbringe dine universitetsår. DBUs hovedcampus ligger i de bølgende bakker i det sydvestlige Dallas med udsigt over Mountain Creek Lake og giver et sikkert og afsondret samfund i en storby med mere end 6 millioner mennesker.

Campus ligger bekvemt kun 13 miles fra Dallas centrum, 19 miles fra centrum af Fort Worth og er centralt beliggende nær Dallas / Fort Worth International Airport og Love Field.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • 3000 Mountain Creek Pkwy,, , Dallas

Spørgsmål