Keystone logo
© Daytona State College Marketing
Daytona State College

Daytona State College

Daytona State College

Introduktion

Spørg en af vores studerende, hvorfor de valgte Daytona State College, og de vil fortælle dig om vores top-rangerede programmer og grader, kvalitetsfakultetet og -personale, der bekymrer sig om dig, rigelig akademisk støtte, en gnidningsløs overgang til universiteterne, vores 12 fremragende bacheloruddannelser samt sjove aktiviteter på campus.

Som studerende på et af Floridas højest rangerede og hurtigst voksende statslige colleges vil du få en rig kollegial oplevelse, hvor du er i centrum. Forskning viser, at studerende, der deltager i dynamiske universitetsoplevelser, har tendens til at få større succes, og din Daytona State-uddannelse vil gå langt ud over dit kursusarbejde.

Gennem vores mange studenterklubber og aktiviteter kan du udvikle dine talenter og udforske nye passioner, mens du får unikke muligheder for venskab, læring og lederskab. Fordyb dig i en bred vifte af kulturelle programmer, herunder kunstudstillinger, teaterstykker og musikalske optrædener. Southeast Museum of Photography, der ligger på campus, er et af USA's førende museer, der udelukkende er dedikeret til fotografi.

I centrum af campus finder du det storslåede Student Center og dets faciliteter, muligheder for studieliv og akademiske støttetjenester. Studie- og støtteområder omfatter biblioteket, skrivecentret, computerlokalet og det akademiske støttecenter. Efter alle studierne kan du tage en pause, slappe af og have det sjovt i det helt nye kollegium på campus, fitnesscenter, indendørs pool og fitnesscenter.

Ud over vores akademiske programmer af høj kvalitet og sjove aktiviteter på campus er du også tæt på attraktioner i Central Florida, smukke strande og statsparker med kilometervis af stier, for blot at nævne nogle få af dem. Daytona Beach-området er et fantastisk sted at være med et fremragende klima året rundt, en fantastisk central beliggenhed og masser at se og lave.

De studerende vælger Daytona State, fordi det er et smart valg, og fordi det tilbyder den fulde collegeoplevelse!

Vision

Daytona State College er den førende kilde til uddannelse og træning for at fremme individuel udvikling og økonomisk udvikling i Volusia og Flagler counties.

Mission Statement

Daytona State College, et omfattende offentligt college, giver adgang til en række fleksible programmer fra berigelse af fællesskabet til bacheloruddannelsen, og lægger vægt på at sikre de studerendes succes, at omfavne ekspertise og mangfoldighed samt at fremme innovation for at forbedre undervisning og læring.

Vores værdier

 • Fællesskab. Daytona State College -fællesskabet omfatter vores studerende, fakultet, personale og den offentlighed, vi betjener. Vores fællesskab er bygget på gensidig respekt, effektiv og åben kommunikation og medborgeransvar.
 • Integritet. Daytona State stræber efter de højeste etiske standarder inden for alle områder af driften, herunder en retfærdig og konsekvent behandling af alle medlemmer af Daytona State-fællesskabet. Kollegiet støtter fuldt ud akademisk frihed og retten til intellektuel udøvelse.
 • Ekspertise. For at opnå akademisk ekspertise, professionalisme og kvalitet i alle de programmer og tjenester, vi tilbyder, anvender Daytona State et system for løbende forbedringer baseret på vurdering, ansvarlighed og engagement med hele samfundet.
 • Mangfoldighed. Mangfoldighed af mennesker, tanker og udtryk giver energi og vitalitet til læringsprocessen. Daytona State hylder både individers og kulturers originalitet og særpræg, samtidig med at vi værdsætter de fælles bånd, der forener os som et globalt samfund.
 • Innovation. Innovation og kreativitet er nøglen til vores vækst som institution og til vores studerendes vækst og succes. Daytona State er stolt af sin evne til at tilpasse sig en verden i hastig forandring og finde positive og kreative løsninger på de udfordringer, som den står over for.
 • Succes for studerende. Der er ingen værdi, der er vigtigere end vores elevers succes. Vores vigtigste mål er at give eleverne de færdigheder, den viden og den motivation, der skal til for at få succes i klasseværelset, på arbejdspladsen og i livet. Ud over denne succes håber vi, at vi kan indgyde vores elever en livslang kærlighed til at lære.

Strategiske prioriteter

 • Sikre akademisk ekspertise. Tilbyde uddannelsesprogrammer af høj kvalitet, der opfylder de akademiske og ikke-akademiske behov for arbejdsstyrken i Volusia og Flagler counties og uden for disse områder.
 • Forbedre de studerendes succes. Øge den studerendes udvikling og akademiske støtte for at forbedre de studerendes præstationer, engagement og fastholdelse.
 • Opbygning af fællesskabspartnerskaber. Udvid og skab partnerskaber med erhvervslivet, lokalsamfundet og uddannelsesorganisationer, der styrker kollegiets mission og vision.
 • Læg vægt på institutionel effektivitet. Sikre en effektiv anvendelse af kollegiets ressourcer (skattemæssige, fysiske, menneskelige og teknologiske).

test

Placeringer

 • Daytona Beach

  West International Speedway Boulevard,1200, 32114, Daytona Beach

Spørgsmål