Keystone logo
Dong-eui University

Dong-eui University

Dong-eui University

Introduktion

Dong-Eui Educational Incorporation (DEI) blev oprettet "for at fremme den nationale velstand gennem uddannelse" i 1966 af afdøde Dr. Kim Im-Sik. Siden da har DEI, som omfatter Dong-eui University , Dong-Eui Institute of Technology, Dong-Eui Technical High School og Dong-Eui Middle School, bidraget til udviklingen af nationen og regionen ved at uddanne talrige talentfulde mennesker ; og dets åbning af Dong-Eui Medical Center har øget sit bidrag til samfundet ved at tjene samfundet helhjertet.

Dong-eui University , som har opnået bemærkelsesværdig vækst gennem de sidste 38 års erfaring inden for videregående uddannelser, fortsætter nu sin rolle som et knudepunkt for global lederuddannelse ud over regionen. Vi vil med vores stærke vilje til at åbne en ny historie skabe den bedste uddannelsesmæssige atmosfære for vores 18.000 studerende til at udstyre sig med den kompetence og konkurrenceevne, der kræves i en alder af grænseløs konkurrence.

"Dong-Eui-Ji-Chun," grundlæggende ånd for Dong-eui University , går ind for at uddanne studerende til at have en indsigtsfuld forståelse af verden gennem akademisk træning og dyrkning af personlighed. Med denne ånd i tankerne vil vi fortsætte med at producere fremtidige ledere, der vil være i stand til at klare bølgerne af ændringer med succes i de stadigt hurtigere skiftende indenlandske og internationale miljøer.

Kære elever! Jeg håber, at du som drivkraft bag nationens og regionens fremskridt i det 21. århundrede vil blive ved med at dyrke kreativ tænkning og mod til at tage fat på nye udfordringer. Dong-eui University er klar, i stand og villig til at hjælpe din drøm om mod og håb. Vær venlig at hellige jer akademisk udforskning og karriereudvikling, så I kan være den, der åbner op for en bedre og mere lovende fremtid.

Placeringer

  • Busanjin-gu

    Busanjin-gu, Sydkorea

    Spørgsmål