Keystone logo
Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Introduktion

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) tilbyder en unik designuddannelse i form af en fire-årig bachelor i designgrad (BDes). Den første af sin art i regionen, DIDI's læseplan er udarbejdet i partnerskab med Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Parsons School of Design, og tilbyder et markant program, der er fast indlejret i designtænkning og kreativ problemløsning.

DIDI åbnede sine døre i efteråret 2018 og er et privat, ikke-for-profit Institut for Design.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Dubai Institute of Design and Innovation mener, at fremtidens designuddannelse er eksperimentel, transformerende, forstyrrende og tværfaglig. Vi agter at blive den valgte skole for den næste generation af forandringsproducenter, der vil forestille sig og skabe bæredygtige designløsninger til dagens problemer til gavn for morgendagens samfund.

DIDI forbereder de studerende til effektivt at reagere på en hurtigt skiftende verden med overførbare færdigheder, der er tværfaglige og problemløsende ved design. Vi vil udstyre den næste generation af forandringsproducenter til at bruge design som et værktøj til at skabe positive ændringer. Vores studerende lærer visuel færdighed og teknologiske evner til at udforme, forme og skabe en bæredygtig fremtid. DIDI understøtter nye designtalenter i hele regionen gennem en open source og samarbejdsmetode, der værdsætter samarbejde og partnerskab. Vi investerer i integreret læseplanlig innovation og teknologisk eksperimentering.

  • DIDI skaber ledere og påvirkere fra det 21. århundrede.
  • DIDI leverer et studieplan i verdensklasse og global forskning for at skabe en ny generation af dygtige personer i regionen.
  • DIDI leverer et nyt økosystem med læringsoplevelser.
  • DIDI giver studerende mentorskap og adgang til støtte til inkubation.
  • DIDI bruger design som det nye sprog for ændringer.

137175_Studio.jpg

DIDI'S CAMPUS TILBYR SPACE FOR KREATIVE MINDS, DER SKAL INSPIRERES.

DIDI-campuset giver interaktive og moderne arbejdsområder for unge designere i UAE, i hjertet af Designkvartalet på d3.

Campus er designet af Foster + Partners og skaber et unikt læringsmiljø for studerende til at pleje og vise deres innovation og kreativitet.

Rummet er anlagt i en 'mega' studioindstilling sammen med faciliteter i verdensklasse, der muliggør krydssamarbejde mellem designdiscipliner, som bringer studerende og fakultet sammen i et dynamisk miljø.

FRA STUDIOEN

Studerende, der bor i Dubai, vil have misundelsesværdig adgang til en utrolig kalender med designbegivenheder, der inkluderer Dubai Design Week, Dubai Design Days, Fashion-Forward og Sole DXB. Den futuristiske by Dubai kan prale af gyldne strande, ørkenerne og en voksende kunst- og gadekulturscene, beliggende mod den betagende Dubai-skyline.

Futuristisk, multikulturelt og sikkert, Dubai er en innovationsby, der glæder sig over morgendagens forandringsproducenter.

Placeringer

Placeringer
  • Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor, , Dubai

Spørgsmål