Keystone logo
Duoc UC

Duoc UC

Duoc UC

Introduktion

intst4

Om Duoc UC

Duoc UC er en non-profit, privat institution for videregående uddannelse. Vi tilbyder to og et halvt år Tekniske Programmer og fireårige professionelle programmer. I 2010 modtog vi en 7 ud af 7 års institutionelle akkreditering fra Akkrediteringsrådet nationale kontor, som attesterer kvaliteten af ​​vores pædagogiske projekt og dets relevans blandt de videregående uddannelsesinstitutioner i vores land.

Kun tre videregående uddannelsesinstitutioner i Chile har fået denne skelnen. Duoc UC er den eneste professionelle institut, sammen med, Pontificia Universidad Católica de Chile og Universidad de Chile, de vigtigste to universiteter i landet, for at have nogensinde modtaget denne anerkendelse.

Vi er også en del af Lær Chile: et konsortium af 21 chilenske videregående uddannelsesinstitutioner, der arbejder sammen, med støtte fra chilenske regering at styrke fremme af Chile som destination for internationale studerende, der vælger vores land at leve oplevelsen af ​​at studere i udlandet.

intst2

Vores historie

Duoc UC blev grundlagt i 1968 af en gruppe studerende på det prestigefyldte Pontificia Universidad Catolica de Chile, med hjælp af professorer og fagforeninger, for at tilbyde kurser for blå -collar arbejdere, der manglede adgang til universitetsuddannelse. I 1973 "Fundación Duoc" er skabt til at opnå ledelsesmæssig og økonomisk uafhængighed fra universitetet, blev denne privatiseringsprocessen afsluttet i 1974. I 1981 Duoc Professional Institute og Duoc Technical Training Center blev skabt under paraplyen af ​​dette fundament. I 1982 erkendte Undervisningsministeriet den professionelle institut og i 1983 den tekniske uddannelsescenter. Duoc UC er fortsat en del af Pontificia Universidad Católica de Chile netværk.

intst1

Hvorfor skal jeg vælge Duoc UC?

Duoc UC er en af ​​de førende uddannelsesinstitutioner i Chile. I 2010 modtog vi en 7 ud af 7 institutionelle akkreditering fra Akkrediteringsrådet Nationale Kommission (Comisión Nacional de Acreditación), som attesterer kvaliteten af ​​vores projekt og dets relevans blandt de videregående uddannelsesinstitutioner i vores land. Kun tre videregående uddannelsesinstitutioner i Chile har denne skelnen. Duoc UC er den eneste professionelle institut, sammen med de vigtigste to universiteter i landet.

Vores kommende studerende er i stand til at vælge en fra vores 82 tekniske og faglige uddannelser gennem 9 skoler over 16 campusser i Santiago, Concepción (syd for Chile), Viña del Mar og Valparaíso (det historiske kvarter i havnebyen Valparaíso er et UNESCO World Heritage site). Vores infrastruktur omfatter over 130 laboratorier og værksteder. Andre tilgængelige udstyr er til rådighed over et areal svarende til 712,385 ft ².

Duoc UC tilbyder "industri-fokuseret" uddannelsesprogrammer, gennem sin 2-års "teknisk" og 4 år lange "professionelle" grader. Det giver et stimulerende læringsmiljø og state-of-the-art faciliteter til at bane vejen for akademisk succes.

intst3

Vores Akademisk Udbud

School of Business og Administration

Duoc UC tilbyder et varieret og alsidigt alternativ teknisk og faglig uddannelse i disciplinerne ledelse og business. Den School of Business og Administration Duoc UC udvikler det fulde potentiale af deres elever, om de vil arbejde for private virksomheder eller gå i gang med deres egne projekter.

School of Communication

I disse dage, er vi meget kommunikeres og forbundet til hinanden gennem forskellige platforme: medier, sociale netværk og mobile enheder der forbinder os 24 timer i døgnet for at mennesker over hele kloden.

Den Duoc UC School of Communication formidler en bred vifte af undersøgelser, der vil forvandle studerende ind højt uddannede fagfolk, der kan forstå og implementere kommunikationen i deres forskellige sprog og udtryksformer.

School of Construction

Den Duoc UC School of Construction tilbyder en bred vifte af fagområder, der fra det første studieår indarbejde den nyeste teknologi i klasseværelser, værksteder, laboratorieudstyr og computer støtte, at den studerende kan udvikle alle deres tekniske færdigheder.

School of Design

Design kan findes overalt: i de produkter, vi bruger, containerne, der beskytter mad, i de rum, vi bebor, på de sprog for kommunikation, som vi interagerer, og selv i de ydelser, som vi bruger på daglig basis. I dag er design tværs del af alt, og der er mange brancher og økonomiske sektorer, der skaber værdi ved at arbejde med professionelle designere.

Kunstakademiets Designskole uddanner design specialister, der gennem stærke internationale forbindelser og en vision om social innovation kan opnå deres fulde udvikling.

School of Engineering

For at imødekomme de store udfordringer i det XXI århundrede uddannelse af den menneskelige kapital med speciale i kritiske emner for udviklingen af ​​vores samfund, såsom energi, transport og minedrift, er påkrævet. De er uddannet i disse områder skal have viden, færdigheder og holdninger (arbejde færdigheder) for at gøre projekter bliver reelle og nå udviklingen af ​​landene, samtidig med inddragelse af teknologiske og sociale kompetencer.

The School of Engineering giver Duoc UC studerende med teknisk uddannelse og Engineering grader inden for vedligeholdelse, maskiner og minedrift, elektricitet og automatisering, og også mekaniske Automotive og Autotronics teknologier.

School of Information Technology og telekommunikation

I de sidste årtier har verden gennemgået en gennemgribende forvandling. Den teknologiske udvikling, især i IKT, har ikke kun ændret vores dagligdag, men har skabt en ny verden, der ikke kunne have forestillet sig før.

I et åbent og globaliseret miljø, der fremmer innovation og teknologi udfletninger, School of Informatics og telekommunikation på Duoc UC søger at uddanne folk, der vil være fremtidens ledere verden, i stand til at omdanne vores virkelighed ind i en verden, der beriger livet for mennesker og samfundet generelt.

School of Natural Resources

The School of Naturressourcer tilbyder forskellige kurser med henblik på at opnå en balance mellem menneskelige behov og brugen af ​​naturressourcer.

School of Health

Skolen for Sundhed på Duoc UC tilbyder karriere med et menneske, moderne, dynamisk, innovativ og afgørende vision om helbredsproblemer, med en stærk etisk grundlag og ved hjælp af de mest moderne kliniske simulation centre i landet. Skolen leverer også de værktøjer, der giver de studerende til at blive den bedste specialist i området.

School of Tourism

I dag turisme i Chile og verden har oplevet en stærk vækst, genererer forskellige typer af aktiviteter lige fra udendørs og øko-turisme, der arbejder om bord på et krydstogt, i de kulinariske og gastronomiske sektor, eller inden for lufthavne og hoteller, blandt andre.

Duoc UC studerende vil udvikle sprogkundskaber i engelsk og portugisisk, arbejde med teknologiske redskaber i relation til turisme, og opleve tilfredsstillelsen af ​​et "veludført arbejde" ved at se smil af tilfredse kunder.

Placeringer

  • Santiago

    Padre Alonso de Ovalle 1586, Santiago, Región Metropolitana, , Santiago

Spørgsmål