BA i Hospitality Management
Buenos Aires, Argentina
VARIGHED
3 up to 4 Years
SPROG
Spanish
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEAFGIFTER
Anmod om studieafgift
STUDIEFORMAT
På campus
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
værdipapirer
mellemprodukt
University analytiker i Hospitality Management (3 år)
ende
BA i Hospitality Management (4 år)
Resol. ME 1312-1314 modif. Bemærk DNGU Nº2737 / 16
Modalitet. Karriere Grade
EAN-adgangen er fri, selvom ansøgeren skal opfylde følgende adgangskrav:
- Interview med pædagogisk konsulent.
- incumbencies professionel hjælp at tale med direktøren for Race.
- Assist institutionel redegørelse fra kansler.
- Deltagelse indgangen kursus: Indledende driftsøkonomi
- Ud over de dokumentationskrav, der er fastsat i reglerne
overvejelser
Den øgede mobilitet for turisme og multiplikation af forretningsaktiviteter inden for og uden for de nationale grænser karakterisere denne periode globaliseringen af økonomien og genererer nye krav i gæstfrihed organisationer og relaterede aktiviteter. Denne situation kræver uddannelse af fagfolk i stand til fleksibilitet og innovation til at tilpasse sig scenarier, der opstår hver dag mere dynamisk og konkurrencedygtig.
EAN tilbyder en læseplan for teknikere og kandidater i Business Administration legitimeret af et rådgivende råd for virksomheder forpligtet til det institutionelle projekt. Lærerne har omfattende uddannelse og erfaring og er uddannet i at håndtere pædagogiske strategier for at fremme tilegnelse af færdigheder. Praktisk uddannelse af studerende er sat i kraft ved at analysere virkelige tilfælde af virksomheder, der er forbundet med EAN, udsætter deres problemer til behandling inden for rammerne af de emner.
pre ateneos fagfolk i virksomheder og drøftelser med eksperter fra Management Sciences praksis udføres.
Anvendelsesområdet for afsnit
Anvendelsesområdet for afsnit: UNIVERSITY ANALYST Hospitality Management
- Jeg fungerer som facilitator i ledelsen af hotellet virksomheder, der tager sigte på de eksisterende virksomheder i området i retning af voksende udvikle dem i at finde nye forretningsmuligheder.
- Virksomheder administrere, planlægge og gennemføre projekter i restaurationsbranchen.
- Orient eksisterende område virksomheder vækst i retning af at udvikle dem i at finde nye forretningsmuligheder.
Anvendelsesområdet for afsnit: UNIVERSITY ANALYST Hospitality Management
- Organisere og administrere hotelejere og gæstfrihed tjenester, som en del af det samme og / eller som selvstændig konsulent.
- Udvikle nye ventures i hotelbranchen og gæstfrihed tjenester.
- Fungere som konsulent i eksisterende virksomheder, udvikling på løbende kvalitetsforbedringer og søge efter nye forretningsmuligheder.