Keystone logo
© Universidad EARTH
EARTH University

EARTH University

EARTH University

Introduktion

EARTH University tilbyder en fireårig bachelorgrad i landbrugsvidenskab. Vores prestigefyldte internationale fakultet fokuserer på at give en uddannelse med et solidt videnskabeligt og teknisk fundament, som lægger vægt på etiske værdier, entreprenørskab og miljømæssigt og socialt engagement.

Vi er et multikulturelt universitet med studerende og fakulteter fra mere end 50 lande rundt om i verden.

Studieliv

EARTH er en livserfaring, der vil give dig mulighed for at udvikle dig som en global borger. Du vil dele med studerende fra mere end 40 lande i et inkluderende miljø, og du vil leve en integreret oplevelse, der vil hjælpe dig med at styrke dine etiske værdier, arbejde i et team, være vedholdende og lytte til forskellige perspektiver.

Hos EARTH er du unik og vil ikke se diskrimination baseret på alder, etnicitet, seksuel orientering, religion, køn eller nationalitet. Du bliver en del af en familie og et integreret og empatisk fællesskab.

Lægehjælp

EARTH har en klinik på campus med en 24-timers tilstedeværelse af læger og sygeplejersker, med 2 ambulanceenheder. Den medicinske forsikring, der er dækket af undervisningen, er Pan-American Life Insurance of Costa Rica, SA

Statistik

 • Internationale studerende:

  80%

 • 0
 • Student -til -fakultet forhold:

  10 til 1

Campus funktioner

En fantastisk campus

På 8650 acres på vores hovedcampus finder du et fitnesscenter, pool, vægtrum, fodboldbane, baseball, volleyball, tennis, basketball, spillerum og tv-stue, tre skovreservater, 90 acres kommerciel bananfarm, en botanisk have , etnobotanisk have, gårde og rekreative områder.

  Stipendier og finansiering

  Fuldt stipendium

  Denne form for støtte ydes normalt af en sponsor og administreres af universitetet. Den tildeles kun til studerende, der ellers ikke ville være i stand til at gå på en videregående uddannelsesinstitution, og som med succes har godkendt optagelsesprocessen med høje scores.

  Der modtages over 1.000 ansøgninger hvert år til et fuldt stipendium, hvoraf der i gennemsnit kun uddeles 50.

  Partial scholarships

  For denne form for bistand dækker universitetet en procentdel af omkostningerne, og den studerendes familie dækker forskellen.

  Denne støtteprocent fastsættes efter en evaluering i samråd med et økonomisk støtteudvalg.

  Placeringer

  • Mercedes

   Universidad EARTH, Mercedes, Guacimo, Limón, COSTA RICA, 70602, Mercedes

  Spørgsmål