Keystone logo
East-West University

East-West University

East-West University

Introduktion

East-West University har et unikt sted blandt højere læreanstalter i Chicago og regionen. Øst-vest har en af de højeste procentdele af internationale studerende på enhver studentereksamen i nationen.

Vores mission er at forfølge ekspertise gennem relevant, effektiv og bekvem uddannelse - en lige uddannelsesmulighed for alle racemæssige, etniske og socioøkonomiske grupper; Programudbud af liberal kunst og videnskab og job- og karriere-relateret professionel uddannelse rettet mod moderne tids tjenesteøkonomi; Service til menneskeheden med et globalt, multikulturelt og fremtidsorienteret perspektiv.

East-West University uddanner studerende til at deltage i et globalt samfund. En pioner inden for mangfoldighed, universitetet åbner døre til akademisk og intellektuel mulighed for studerende med forskellig baggrund, etnicitet og religion. Fakultetsmedlemmer engagerer studerende i streng undersøgelse og forskning, og studerende supplerer deres klasseværelseserfaring med erfaring i professionelle miljøer.

Universitetet er primært oprettet for at bevare og udvide og integrere og overføre viden om mennesker om sig selv, universet og deres skaber. Den bestræber sig på at udvikle den visdom, der stammer fra menneskelig arv, i undersøgelsens ånd, der fører til opdagelse, og følelsen af dedikation, der bruger sig selv i menneskets tjeneste. Det inspirerer de studerende til at forfølge naturlige og overnaturlige sandheder og tilskynde trangen til at leve et fyldigere og mere frugtbart liv.

Placeringer

geopoint
  • South Michigan Avenue,816, 60605, Chicago

Spørgsmål