Keystone logo
© photo courtesy of Eastern Kentucky University
Eastern Kentucky University

Eastern Kentucky University

Eastern Kentucky University

Indlæggelser

Første gang nybegynder

Kommer du på EKU som førstegangsstuderende? Hvis det er tilfældet, skal du ansøge om optagelse på bacheloruddannelsen. Din vej til at blive oberst er kun få skridt væk.

At ansøge

 1. Udfyld den gratis online ansøgning
 2. Indsend dine gymnasieudskrifter til Office of Admissions.
 3. Indsend ACT- eller SAT-score (ikke påkrævet, men opfordres til at bestemme passende kursusplacering).

Har du brug for at opdatere din oprindelige ansøgningsperiode eller hovedfag? Udfyld ansøgningsopdateringsformularen.

Adgangsberettigelse

Alle elever skal have en minimum GPA på gymnasiet på 2,0 på en 4,0 skala:

 1. 2,5 eller højere kumulativ high school GPA (uvægtet) for standardoptagelse
 2. 2.00 - 2.49 kumulativ GPA for gymnasiet (uvægtet) for succes første optagelse

Overførsel

Overfør dine universitetspoint for at afslutte din grad på EKU! Hvis du har optjent 23 eller færre timers studiekredit siden gymnasieeksamen, eller har optjent (eller er i gang med at tjene) 24 eller flere studietimer på en anden institution, vil du blive betragtet som en overførselsstuderende ved EKU.

Før du ansøger, anbefaler vi, at du planlægger en aftale med en overførselsrådgiver og bruger vores Transfer Equivalency Course Lookup-værktøj til at se, hvordan dine kurser overføres til EKU.

Når du er klar til at ansøge, skal du komme i gang med nedenstående trin.

At ansøge

 1. Udfyld den gratis online ansøgning
 2. Send os din gymnasieudskrift (hvis du har 23 eller færre kredittimer)
 3. Send os dine officielle udskrifter fra hvert akkrediteret universitet, du gik på, inklusive dobbelt kredit fra gymnasiet

Adgangsberettigelse

Overførselsstuderende skal have en minimum GPA på gymnasiet på 2.0 på en 4.0-skala og have en god akademisk og økonomisk status på deres tidligere institution.

Online

EKUs online uddannelser giver adgang til de samme EKU-kurser fra de samme fornemme professorer i et brugervenligt fjernundervisningsmiljø. Vigtigst er det, at en grad optjent gennem EKU Online har samme ry for kvalitet som vores on-campus grader. Og adgangskravene er de samme, uanset om du tilmelder dig kurser online eller på campus.

At ansøge

 1. Udfyld den gratis online ansøgning
 2. Giv officielle bachelorudskrifter fra alle colleges og universiteter, som tidligere har deltaget
 3. Hvis du har optjent færre end 24 overførbare kredittimer på universitetsniveau, siden du afsluttede gymnasiet eller en GED, skal du angive dit udskrift fra gymnasiet og ACT- eller SAT-resultater

International

Planlægger du at deltage i EKU som international studerende? EKU tilbyder et venligt og imødekommende miljø for alle studerende til at lære og engagere sig i kulturelle oplevelser. Lær mere og start din tilmeldingsproces ved at besøge EKU Internationals websted.

EKU's Center for Inclusive Excellence and Global Engagement arbejder sammen med studerende og EKU-samfundet for at fastholde underrepræsenterede minoritetsstuderende ved at skabe et inkluderende miljø, hvor de kan trives, ved at fejre deres nationale og internationale kulturer og støtte deres personlige og professionelle udvikling.

Bestå

Ønsker du at fremme din karriere eller tage den i en ny retning? EKU's Graduate School kan hjælpe dig med at komme videre med fleksible master-, ph.d.- og specialistuddannelser, overkommelig undervisning og førsteklasses undervisning.

At ansøge

 1. Udfyld den gratis online ansøgning
 2. Angiv officielle adgangsprøveresultater (GRE, MAT eller GMAT), hvis det er relevant
 3. Giv officielle bachelorudskrifter (hvis ikke en EKU-kandidat)
 4. Indsend anbefalingsbreve, hvis det kræves for det akademiske program

Hvor hurtigt kan jeg ansøge?

 • 1. august for det efterfølgende efterårssemester
 • 1. oktober for det efterfølgende forårssemester
 • 1. april for det efterfølgende sommersemester

Dobbelt kredit

Kommer du på EKU som gymnasieelev, der er tilmeldt dual credit-kurser? Lær mere og tag de næste skridt mod din akademiske succes ved at besøge EKU Dual Credit-webstedet.

Stipendier og finansiering

Bevillinger

Tilskud er en form for økonomisk støtte, der ikke skal tilbagebetales. Mange tilskud er baseret på økonomisk behov alene, men nogle tilskud tager også hensyn til akademisk præstation, akademisk uddannelse og/eller opholdsstatus.

Tilskud er tilgængelige på føderalt og statsligt niveau.

Privatlån

Private studielån er ikke finansieret eller subsidieret af den føderale regering; i stedet er de finansieret af banker, kreditforeninger eller andre typer långivere.

Banken eller långiveren - ikke den føderale regering - fastsætter renter, lånegrænser, vilkår og betingelser for private studielån. Din evne til at kvalificere sig til og låne et privat studielån kan være baseret på adskillige faktorer, der kan omfatte din kredithistorik, uanset om du vælger at have en medunderskriver eller ej, din medunderskrivers kredithistorik, dit valg af skole og din Studieforløb. Disse lån tilbyder ikke de fleksible tilbagebetalingsbetingelser eller lånerbeskyttelse, der er karakteriseret ved føderale studielån.

Arbejdsgiverundervisningsgodtgørelse

Arbejdsgiverundervisningsgodtgørelse inkluderer en række arbejdsgiversponsorerede programmer for at hjælpe medarbejderne med at betale for college. I mange tilfælde vil midler modtaget fra disse programmer blive udelukket fra indkomst og er skattefrie.

Medarbejderundervisningsgodtgørelsesprogrammer styres typisk af en arbejdsgivers personaleafdeling. Arbejdsgivere kan give op til $5.250 om året i arbejdsgiveruddannelseshjælpeydelser til bachelor- eller kandidatkurser.

Din arbejdsgiver kan kræve, at du opnår en bestemt karakter eller gennemfører et program for at få refusion. Arbejdsgiveren kan også kræve, at du forbliver ansat i en periode efter endt uddannelse. Endelig kan din arbejdsgiver kræve, at du fremlægger kvitteringer eller anden dokumentation for uddannelsesudgifterne.

Militære fordele

Kontakt EKU Office of Military and Veteran Affairs på 859.622.2345 for oplysninger om veteran- og militærtjenesteydelser og -tilbud. EKU er gentagne gange anerkendt af både Military Times og GI Jobs som en leder blandt Military Friendly®-skoler, og vi ser frem til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Udenfor legater

Disse stipendier tildeles af en anden organisation end regeringen eller universitetet. De er tilgængelige fra en række grupper, organisationer og enheder landsdækkende. Disse stipendier kan være af generelle karakter eller meget specialiserede og knyttet til den type arbejde, du ville udføre efter eksamen.

Hvis du modtager et eksternt stipendium, skal du underrette dit økonomiske bistandskontor, så prisen kan rapporteres korrekt som en del af din samlede hjælpepakke. Manglende indberetning af præmier kan resultere i, at præmien ikke bliver accepteret, eller at en del af midlerne skal tilbagebetales på grund af overbetaling.

Institutlige stipendier

Afdelingsstipendier uddeles af specifikke EKU-afdelinger. Typerne, størrelsen og kriterierne for disse stipendier vil variere fra afdeling til afdeling.

Hvis du modtager et afdelingsstipendium, skal du give besked til dit økonomiske hjælpekontor, så tildelingen kan indberettes korrekt som en del af din samlede hjælpepakke. Manglende indberetning af præmier kan resultere i, at præmien ikke bliver accepteret, eller at en del af midlerne skal tilbagebetales på grund af overbetaling.

Stiftelseslegater

EKU er heldig at have hundredvis af generøse individer og organisationer, der har doneret legatpenge til nuværende EKU-studerende fra en række forskellige baggrunde, situationer og interesser. Disse omtales som EKU Foundation-stipendier. På grund af antallet af disse stipendier og de forskellige kriterier for dem, har EKU udviklet en enkelt Foundation Scholarship-ansøgning.

Efter at have udfyldt ansøgningen, vil du blive overvejet for ethvert fondsstipendium, som du er berettiget til. Kriterierne for disse stipendier varierer og kan omfatte akademikere, hovedfag, interesser, bopæl og mere.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Richmond

  Lancaster Avenue,521, 40475, Richmond

  Spørgsmål