Keystone logo
Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Introduktion

Om ØMU'en

En ØMU uddannelse hjælper eleverne opdage deres formål i livet og forberede sig på at gøre en forskel for det fælles bedste både hjemme og ude i verden. ØMU'ens strenge akademikere understrege én-til-en relationer med professorer, tværkulturel bevidsthed, omsorg for skabelse, og service til andre.

ØMU'en tilbyder bachelor, kandidat og seminar programmer fra en Mennonite Gendøber perspektiv i en gorgeous indstilling i den smukke Shenandoah Valley.

Studerende tager kurser på vores største campus i Harrisonburg, Virginia; på vores Lancaster, Pennsylvania sted; online; og på tværs af kloden gennem vores velkendte tværkulturelle program.

Lige den rigtige størrelse

ØMU'en er lille nok, at du nemt kan komme til at kende klassekammerater og fakultet i forskellige programmer. Professorer er mentorer, der kender dig personligt og rådgive dig 1: 1. Du kan blive involveret i en række aktiviteter som teater, Student Government Association, campus ministerium, murene eller intercollegiate sport, musik og kor. Alle disse giver muligheder for at lære mere om dig selv og udvikle værdifulde erfaringer for din fremtidige cv.

Liberal Arts

Som en bachelor-studerende, uanset din store, vil du drage fordel af værdien af ​​en liberal kunst uddannelse. Arbejdsgivere og forskerskoler værdsætte ansøgere med en liberal kunst uddannelse fundament, fordi de er godt afrundet kritiske tænkere og problemløsere, der har haft bred eksponering til spørgsmål og ideer fra på tværs af fag og samfund.

Liv efter Graduation

ØMU kandidater tjener mere end en grad - de opdager deres formål i livet og føre de organisationer, de tjener til fælles bedste. ØMU alumner er succesfulde erhvervsfolk, reflekterende praktikere og fagfolk. Tusinder har haft betydelig indvirkning med internationale service-organer såsom mennonit centralkomité og Mennonite Disaster service i tillæg til andre denominationally-baserede og sekulære serviceprogrammer.

ØMU alumna Leymah Gbowee er en af ​​tre kvinder tildelt 2011 Nobels fredspris. Leymah begyndte sin rejse på ØMU med vores verdenskendte Summer fredsskabelse Institute og gik på at tjene en mestre i transformation konflikt.

Næsten 90% af ØMU gradienter, der reagerede på alumni undersøgelser fundet arbejde i deres fagområde inden for et år for eksamen. Arbejdsgivere ansætter ØMU kandidater på alle niveauer på grund af deres stærke moral og værdier, respekt for andre, ønske om at gøre en forskel, kommunikation og kritisk tænkning, og selvtillid. Lær mere om bachelor succes efter endt uddannelse.

Hvad er en mennonit?

Ikke bekendt med mennoniter? Mennoniter tilhører de historiske fred kirker. Mange ØMU studerende kommer fra en Mennonite tro tradition, men størstedelen af ​​ØMU studerende kommer fra andre trosretninger. Snesevis af religiøse grupper er repræsenteret på campus fra hele verden. At mangfoldighed giver mulighed for tværkulturelle møder på campus og i klasseværelserne.

Virginia og Pennsylvania

ØMU'en har en vigtigste campus og et sted i Lancaster, Pennsylvania, tilbyder undervisning i off-site steder i både Pennsylvania og Virginia, og tilbyder mange klasser (og to grader) online. Uanset om du er på vores smukke campus i Shenandoah dalen (Harrisonburg, VA) - tæt på to nationale skove og Shenandoah National Park - i vores blomstrende klasseværelser i Lancaster, PA, eller i en kirke i Philadelphia, vil du bemærke gæstfriheden og samfund, der er så vigtig for ØMU'en.

ØMU'en mener ...

ØMU delte kerneværdier er kernen i en kristen universitet som ingen anden. Vores bachelor, kandidat, seminarium og andre programmer forberede eleverne til at tjene og lede globalt.

Global Fællesskab og Tværkulturel Awareness

Vi lever i en stadig mere forbundet verden. Her spørger vi os selv, hvordan vores valg påvirker andre over hele kloden.

Vores velkendte tværkulturelt program - mere end tre årtier gamle - er en af ​​de stærkeste uddannelser i landet på tværs af kulturelle. Det er en del af det, der gør ØMU en kristen universitet som ingen anden.

Tværkulturel studie - altid med veteran fakulteter og personale - er et krav for ØMU studerende. Nogle deltager i tre-ugers programmer i lokalsamfundet eller større Nordamerika. Nogle tilbringe et semester i byerne Washington, DC, der deltager i spændende praktikophold. Andre tilbringe et semester i en anden del af verden, ofte i Mellemøsten, Central- og Østasien, Latinamerika eller Afrika.

Når du har rejst til Mellemamerika, besøgte kaffebønner felter, og opholdt sig med de kæmpende landmænd, du begynder at forstå det store billede. Eller når dine tværkulturelle studier tage dig til den sydafrikanske township Soweto for at lære om historie og dvælende effekt af apartheid første hånd, bliver din følelse af empati uddybet, sammen med din forståelse af vores indbyrdes forbundet verden.

Bæredygtighed og Stewardship

ØMU praktiserede bæredygtighed længe før "grønne" blev trendy. Vores energieffektive bygninger er nogle af de bedst præsterende kollegium faciliteter i landet.

Vores solpanel på taget Hartzler Bibliotek var den største solvarmeanlæg i staten Virginia, da det blev installeret i 2010. Vores campus haven giver producere til spisesalen; komposterbart affald fra spisesalen feeds haven. Bæredygtighed er vævet ind i pensum på mange niveauer.

Tro og Fellowship

Tro er vigtigt på ØMU'en. Vi er alle rejste sammen - selvom vi kan tage forskellige veje - mod at uddybe vores tro, lære, hvordan vi kan leve, at tro dag til dag, og nå akademiske og professionelle mål.

Omkring en tredjedel af bachelor studerende er mennonit. Snesevis af pålydende værdi og trosretninger, og mere end 30 nationaliteter, er alle en del af ØMU familien.

Nogle af af de måder bachelorstuderende forbindelse til Kristus på campus omfatter: kapeller i hele ugen, søndag aften fester, tilbedelse gennem musik, bibelstudier i kollegier og bøn partnere er villige til at støtte dig i hele din år. Andre studerende nyder at være en del af et netværk af voksenelever, der deler samme værdier og mål.

Tjeneste til andre

Nå ud til andre er vigtig. Hos ØMU'en, vil du deltage i samfundstjeneste og måske endda finde det liv skiftende. Mange alumner gøre frivillig tjeneste i et år eller mere efter endt uddannelse, eller endda i en menneskealder gennem kirke ministeriet og i andre servicefag.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Harrisonburg

    Eastern Mennonite University 1200 Park Road, 22802 , Harrisonburg

  • Lancaster

    Eastern Mennonite University 1846 Charter Lane, 17601, Lancaster

    Spørgsmål