Keystone logo
Eastern Nazarene College

Eastern Nazarene College

Eastern Nazarene College

Introduktion

Eastern Nazarene College er et fuldt akkrediteret kristent liberalt kunsthøjskole og medlem af Rådet for kristne colleges og universiteter (CCCU) med cirka 1.000 studerende fordelt på bacheloruddannelser, kandidatstudier og voksenstudier.

Beliggende i et boligkvarter få minutter fra Boston centrum er kollegiets maleriske New England campus et vindue ud i verden. Mens vores fakultet er ledende inden for deres områder, aktivt involveret i udgivelse og forskning, er de viet til at undervise og vejlede studerende i et nærende, åndeligt informeret og akademisk støttende miljø.

Studerende opfordres til at rejse, deltage i serviceprojekter og deltage i praktikoplevelser som en del af deres uddannelse. Gennem deres klasser, arbejdsoplevelser i Boston og missionsture rundt om i verden udfordres de studerende til at åbne deres sind og hjerter og forberede dem til en levetid på meningsfuldt arbejde og service for vores nation og verden.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • East Elm Avenue,23, 02170, Quincy

Spørgsmål