Keystone logo
Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Introduktion

Velkommen til ECU

Det er med stor glæde, at jeg byder dig velkommen til Edith Cowan University .

Hos ECU er vi styret af vores værdier som integritet, respekt, rationel undersøgelse og personlig ekspertise. Vores fokus på undervisning og forskning er inspireret af engagement og partnerskaber med dem i de mange lokalsamfund, vi blev etableret for at tjene.

Forskning ved ECU udvider viden og forbedrer livskvaliteten for australiere og mennesker over hele kloden. Vores forskningsprioriteter fokuserer på at løse virkelige problemer på tværs af sociale, økonomiske, fysiske og miljømæssige områder.

Etableret i 1991 har ECU vokset hurtigt til et universitet af høj kvalitet med fremragende studerendes tilfredshed og internationalt anerkendt forskning.

Studerende og kandidater ved ECU er blandt de bedste i verden med mange, der spiller afgørende roller i vores samfund. Deres enestående resultater er blevet anerkendt i hele Australien og internationalt gennem priser, tilskud, stipendier og priser.

ECU er forpligtet til at udvide deltagelsen og nedbryde barrierer, der begrænser adgang til uddannelse, og vi fortsætter vores arbejde med forbedring og udvikling af alternative adgangskrav Pathways til videregående uddannelse.

Vi er et universitet, der værdsætter mangfoldighed, og dette er eksemplificeret ved vores multikulturelle studerende, der spænder over en bred vifte af aldre. Vi støtter også ligestilling mellem kønnene, og ECU fremmer denne forpligtelse gennem vores medlemskab af Athena SWAN Charter i Australien.

Jeg opfordrer dig til at finde ud af mere om, hvordan ECU kan hjælpe dig med at nå dit potentiale.

Professor Steve Chapman CBE

Vicekansler

Strategiske mål

Med udgangspunkt i vores strategiske mål bygger ECU på vores ry for ekspertise inden for undervisning, udvikling af kvaliteten og omfanget af vores forskningsresultater og forøgelse af internationale programmer og samarbejder.

ECU Strategic Plan, 2017-2021 – World Ready planlægger en kurs for at nå disse strategiske mål og vokse universitetets ry for at have verdensklare kandidater og førende forskning.

Formål, vision, værdier

ECU styres af dens formål, vision og værdier.

Formål

At transformere liv og berige samfundet gennem uddannelse og forskning.

Vision

At blive anerkendt for vores verdensklare kandidater og førende forskning.

Værdier

 • Integritet - At være ærlig, etisk og retfærdig.
 • Respekt - I betragtning af andres meninger og værdier.
 • Rationel undersøgelse - Motiveret af bevis og begrundelse.
 • Personlig ekspertise - Demonstration af de højeste personlige og professionelle standarder.

Vores tilgang

ECU har identificeret fem strategiske temaer, der styrer vores bestræbelser på alle niveauer og er varige udsagn om, hvordan vi arbejder. De fungerer som vedvarende påmindelser om universitetets etos og den måde, vi adskiller os fra andre universiteter på. Disse strategiske temaer vil påvirke vores tilgang til opnåelsen af vores strategiske mål i løbet af denne strategiske plans løbetid, så vækst og forandring bygger på det faste grundlag for vores nuværende strategiske position og tidligere succeser.

ECU har et meget misundt ry som et universitet, der giver en af de bedste læringsoplevelser for vores studerende. Dette ry for fremragende undervisning er ikke opnået ved en tilfældighed; det afspejler den værdi, vi tillægger vores elever, og den måde, vi interagerer med dem på. ECU er et udadvendt universitet, der sætter stor pris på sine forbindelser med en bred vifte af eksterne organisationer for at uddybe virkningen af vores arbejde. Vi anerkender, at vores omdømme er bygget på de produktive relationer, vi har med vores studerende og med erhvervslivet, industrien, professionerne, regeringer, universiteter, samfund og alumner, og deler viden til gensidig fordel.

 • Tema 1 - dedikeret til vores studerende.
 • Tema 2 - Forbindelse med vores samfund og verden.
 • Tema 3 - Opbygning af strategiske partnerskaber og samarbejder.
 • Tema 4 - Fremme af stærke alumneforhold.
 • Tema 5 - Fremme af lighed, mangfoldighed og socialt ansvar.

Engagement i ligestilling og mangfoldighed

ECU værdsætter individuelle forskelle og mangfoldighed.

Vi er stolte af den brede kulturelle mangfoldighed af mennesker, der har valgt at studere og arbejde her i et læringsmiljø, der omfatter både skoleelever og studerende i moden alder.

ECU er forpligtet til et imødekommende og inkluderende lærings- og arbejdsmiljø, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter for at støtte og fremme ligestilling. Dette inkluderer at sikre, at folk af alle køn føler sig i stand til og støttes til at forfølge karrierer inden for deres valgte områder. Vi stræber efter at fjerne barrierer for ligestilling mellem kønnene ved at forbedre vores praksis og organisationskultur, og især at tiltrække og fastholde dem, der har valgt en Pathway in science, technology, engineering, matematik og medicin (STEMM).

ECU er stolt over at være en af 15 institutioner i landet for at have opnået status som Bronze Award som deltagere i den første pilot i Athena SWAN Charter i Australien, der er vært for Science in Australia Gender Equity-initiativet (SAGE). Dette initiativ har sin oprindelse i Det Forenede Kongerige som et akkrediterings- og forbedringsprogram for videregående uddannelses- og forskningsorganisationer, der har succes med at omdanne aktioner mellem kønsaspektet for at forbedre fremme og fastholdelse af kvinder og forskellige kønsgrupper inden for STEMM.

Stipendier og finansiering

Placeringer

Placeringer
 • Edith Cowan University 270 Joondalup Drive, 6027, Joondalup

 • Edith Cowan University 2 Bradford Street, 6050, Mount Lawley

 • Edith Cowan University 585 Robertson Drive, , Bunbury

Spørgsmål