Keystone logo
Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Introduktion

Velkommen til ECU

Det er med stor glæde, at jeg byder dig velkommen til Edith Cowan University .

Hos ECU er vi styret af vores værdier som integritet, respekt, rationel undersøgelse og personlig ekspertise. Vores fokus på undervisning og forskning er inspireret af engagement og partnerskaber med dem i de mange lokalsamfund, vi blev etableret for at tjene.

Forskning på ECU udvider viden og forbedrer livskvaliteten for australiere og mennesker over hele kloden. Vores forskningsprioriteter fokuserer på at løse problemer i den virkelige verden på tværs af sociale, økonomiske, fysiske og miljømæssige domæner.

Etableret i 1991 er ECU vokset hurtigt til et kvalitetsuniversitet med fremragende studerendetilfredshed og internationalt anerkendt forskning.

Studerende og kandidater på ECU er blandt de bedste i verden, med mange, der opfylder afgørende roller i vores samfund. Deres enestående præstationer er blevet anerkendt i hele Australien og internationalt gennem priser, legater, stipendier og priser.

ECU er forpligtet til at udvide deltagelsen og nedbryde barrierer, der begrænser adgangen til uddannelse, og vi fortsætter vores arbejde med at forbedre og udvikle alternativ adgang Pathways til videregående uddannelse.

Vi er et universitet, der værdsætter mangfoldighed, og dette er eksemplificeret ved vores multikulturelle studerende, der spænder over en bred vifte af aldre. Vi støtter også ligestilling mellem kønnene, og ECU fremmer denne forpligtelse gennem vores medlemskab af Athena SWAN Charter i Australien.

Jeg opfordrer dig til at finde ud af mere om, hvordan ECU kan hjælpe dig med at nå dit potentiale.

Professor Steve Chapman CBE

Vicekansler

Strategiske mål

Styret af vores strategiske mål bygger ECU på vores ry for fremragende undervisning, udvikler kvaliteten og volumen af vores forskningsresultater og øger internationale programmer og samarbejder.

ECU Strategic Plan, 2017-2021 – World Ready planlægger en kurs for at nå disse strategiske mål og vokse universitetets ry for at have verdensklare kandidater og førende forskning.

Formål, vision, værdier

ECU er styret af dens formål, vision og værdier.

Formål

At transformere liv og berige samfundet gennem uddannelse og forskning.

Vision

At blive anerkendt for vores verdensklare kandidater og førende forskning.

Værdier

 • Integritet - At være ærlig, etisk og retfærdig.
 • Respekt - Overvejelse af andres meninger og værdier.
 • Rationel undersøgelse - motiveret af beviser og ræsonnement.
 • Personlig ekspertise - demonstrerer de højeste personlige og professionelle standarder.

Vores tilgang

ECU har identificeret fem strategiske temaer, der styrer vores bestræbelser på alle niveauer og er vedvarende udsagn om, hvordan vi arbejder. De fungerer som vedvarende påmindelser om universitetets etos og den måde, vi adskiller os fra andre universiteter på. Disse strategiske temaer vil påvirke vores tilgang til opnåelsen af vores strategiske mål i løbet af denne strategiske plans løbetid, så vækst og forandring bygger på det faste grundlag for vores nuværende strategiske position og tidligere succeser.

ECU har et meget misundt ry som et universitet, der giver en af de bedste læringsoplevelser for vores studerende. Dette ry for fremragende undervisning er ikke opnået ved en tilfældighed; det afspejler den værdi, vi tillægger vores elever, og den måde, vi interagerer med dem på. ECU er et udadvendt universitet, der sætter stor pris på sine forbindelser med en bred vifte af eksterne organisationer for at uddybe virkningen af vores arbejde. Vi anerkender, at vores omdømme er bygget på de produktive relationer, vi har med vores studerende og med erhvervslivet, industrien, professionerne, regeringer, universiteter, samfund og alumner, og deler viden til gensidig fordel.

 • Tema 1 - Dedikeret til vores elever.
 • Tema 2 - Forbindelse med vores samfund og verden.
 • Tema 3 - Opbygning af strategiske partnerskaber og samarbejder.
 • Tema 4 - Fremme af stærke alumnerelationer.
 • Tema 5 - Fremme af lighed, mangfoldighed og social ansvarlighed.

Forpligtelse til ligestilling og mangfoldighed

ECU værdsætter individuelle forskelle og mangfoldighed.

Vi er stolte af den brede kulturelle mangfoldighed af mennesker, der har valgt at studere og arbejde her i et læringsmiljø, der omfatter både skoleelever og studerende i moden alder.

ECU er forpligtet til et imødekommende og inkluderende lærings- og arbejdsmiljø, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter for at støtte og fremme ligestilling. Dette inkluderer at sikre, at folk af alle køn føler sig i stand til og støttes til at forfølge karrierer inden for deres valgte områder. Vi stræber efter at fjerne barrierer for ligestilling mellem kønnene ved at forbedre vores praksis og organisationskultur, og især at tiltrække og fastholde dem, der har valgt en Pathway inden for videnskab, teknologi, teknik, matematik og medicin (STEMM).

ECU er stolte af at være en af 15 institutioner i landet, der har opnået Bronze Award-status som deltagere i den første pilot af Athena SWAN Charter i Australien, som er vært for Science in Australia Gender Equity-initiativet (SAGE). Dette initiativ, der stammer fra Storbritannien, er et akkrediterings- og forbedringsprogram for højere uddannelses- og forskningsorganisationer, der har succes med at transformere ligestillingstiltag for at forbedre fremme og fastholdelse af kvinder og kønsforskelle grupper inden for STEMM.

Campus funktioner

Campus faciliteter

ECU giver et understøttende læringsmiljø ved at tilbyde en række forskellige tjenester og faciliteter på campus til alle vores studerende.

Studerende-fokuserede tjenester

Studerende og personale-fokuserede tjenester omfatter:

Indkvartering

Vi har indkvartering på campus på alle tre campusser, administreret af Campus Living Villages.

Børnepasning

Joondalup og Mount Lawley campus tilbyder professionelle, veludstyrede børnepasningscentre.

Computerlaboratorier og trådløst internet

Studerende nyder 24-timers adgang til computerfaciliteter på campus.

Rådgivningsservice

Denne service kan hjælpe dig med at løse alle akademiske eller personlige problemer. Det er gratis for alle elever.

Ligestilling, mangfoldighed og handicapydelser

Disse tjenester yder støtte til studerende med forskellige studiebehov.

Sundhedsvæsen

Medicinske centre er bekvemt placeret på Joondalup og Mount Lawley campus, der tilbyder læge- og sygeplejebehandlinger.

Hørehæmmet assistance

ECU leverer to typer høreassistentsystemer - induktion og infrarød - i flere undervisnings- og læringsrum på de tre campusser.

Gulv-induktionssløjfetypen giver mulighed for direkte brug af dit personlige høreapparat med Telespole (pickup coil).
Den infrarøde løsning kræver lån af en af to typer modtagere:

 • En modtager, der er kompatibel med dit høreapparat med Telespole.
 • Et infrarødt modtager-headset.

IR-høreforstærkende modtagere er tilgængelige fra Equity, Diversity and Disability Office og fra følgende steder:

 • Joondalup eLab (JO.31.233)
 • Mount Lawley eLab (ML.10.136)
 • South West eLab (SW.3.101E)

Bibliotek

Campusbiblioteker tilbyder omfattende bog- og tidsskriftssamlinger, elektroniske ressourcer og faciliteter til studier og forskning.

Studenterhub

Student Hub er det første kontaktpunkt for alle studerendes forespørgsler, herunder akademisk information, tilmeldinger og adgangskort.

Studenterlaug, klubber og foreninger

Studenterlauget repræsenterer studerende i en række akademiske og juridiske spørgsmål. Det tilbyder også mange sociale og kulturelle aktiviteter gennem en række klubber og foreninger.

Kommercielle forretninger

Mad, caféer og barer

Fra en kop kaffe på flugt til et omfattende måltid, har vores campusser en række muligheder for mad og drikke.

Frisør- og skønhedssalon

Crown Hairdressing er placeret på Joondalup Campus og betjener både mandlige og kvindelige medarbejdere og studerende.

Sport og fitness

Moderne sports-, rekreations- og fitnessfaciliteter er placeret på alle tre campusser.

Co-Op Shop

Co-Op-butikkerne tilbyder en bred vifte af uddannelses- og læringsressourcer samt software, teknologi, spil, papirvarer, tøj, rejsetilbehør og mere.

Print, kopi og scan tjenester

Luminate PrintWorks printcentre er åbne for medarbejdere og studerende. Eksperter på stedet giver dig ideer og anbefalinger til oprettelse af brochurer og plakater, afhandlingstryk, studienotater og meget mere. Luminate PrintWorks centre er placeret på Joondalup, Mount Lawley og South West Campus.

Vores campusser

Vi har tre campusser i det vestlige Australien, som hver tilbyder et moderne, levende sted for studier og læring. Vores campusser har up-to-date faciliteter, herunder trådløst internet, 24-timers adgang til computerlaboratorier, biblioteker med åbne studiepladser uden for kontortiden og et trygt miljø for dig at studere i, enten alene eller sammen med andre studerende.

Joondalup Campus

Vores Joondalup Campus er universitetets hovedkvarter. Campus kan prale af avancerede faciliteter, herunder Health and Wellness Building, et multi-million dollar sports- og fitnesscenter, et prisvindende bibliotek og studentercenter, et mikrobryggeri, en udendørs biograf i sommermånederne og videre -campus indkvartering.

Mount Lawley Campus

Vores Mount Lawley Campus ligger kun få minutter fra Perth CBD og Beaufort Street cafestriben. Det er udstyret med omfattende undervisningsressourcer, førsteklasses IT- og scenekunstfaciliteter, et sports- og fitnesscenter og indkvartering på campus. Campus er også hjemsted for Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA).

South West Campus

Beliggende to timers kørsel syd for Perth, vores South West Campus (Bunbury) er inden for rækkevidde af den verdensberømte Margaret River-region. Campus er det største universitetscampus uden for hovedstadsområdet og byder på moderne faciliteter, små klassestørrelser, et omfattende udvalg af kurser og indkvartering på campus.

  Stipendier og finansiering

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Joondalup

   Edith Cowan University 270 Joondalup Drive, 6027, Joondalup

  • Mount Lawley

   Edith Cowan University 2 Bradford Street, 6050, Mount Lawley

   • Bunbury

    Edith Cowan University 585 Robertson Drive, , Bunbury

    Spørgsmål