Keystone logo
Edward Waters College

Edward Waters College

Edward Waters College

Introduktion

Edward Waters College (EWC) er, karakteristisk, Floridas ældste uafhængige videregående institution såvel som statens første institution oprettet til uddannelse af afroamerikanere.

Edward Waters College startede som en institution grundlagt af sorte, for sorte.

I 1865, efter borgerkrigen, blev præsten Charles H. Pearce, en præsiderende ældste for den afrikanske metodistbiskopskirke (AME), sendt til Florida af biskop Daniel Alexander Payne. I betragtning af de hurtige sociale og politiske ændringer i genopbygningstiden anerkendte præsten Pearce straks behovet for et uddannelsesministerium, da der endnu ikke var truffet nogen bestemmelse om offentlig uddannelse af Floridas nyemanciperede sorte. Assisteret af pastor William G. Steward, den første AME-præst i staten, begyndte Pearce at skaffe midler til at bygge en skole.

Med en historie, der begynder i de mørke, men håbfulde dage med genopbygning, lever nutidens Edward Waters College og blomstrer bevis på uddannelsens kraft og modstandsdygtighed hos dybt rodfæstede uddannelsesinstitutioner. Kollegiet fortsætter med at opleve de triumfer og udfordringer, der er karakteristiske for dets rige historie og den dristige dynamiske fremtid, som det sigter mod.

Placeringer

Placeringer
  • Kings Road,1658, 32209, Jacksonville

Spørgsmål