Keystone logo
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Introduktion

Om EIBFS

Emirates Institut for Banking og Financial Studies (EIBFS) Etableret i 1983, tilbyder verdensklasse uddannelser, kurser og beslægtede tjenester inden for bank- og finansiering på sine tre topmoderne campusser strategisk placeret i Sharjah, Abu Dhabi og Dubai . Forpligtet til Emiratisation initiativet EIBFS understøtter UAE statsborgere ved at levere top-notch træningsfaciliteter og opmuntrende karriere vækst i bank- og finansielle tjenesteydelser.

EIBFS er blevet globalt integreret med forskellige førende institutter og universiteter i verden til at bringe og tilbyde de bedste programmer og kurser i bank-og finanssektoren til UAE.

EIBFS har bidraget betydeligt til liv og karriere af tusindvis af studerende og arbejder fagfolk i domænet området bank og finans understøttet af sine højt kvalificerede, dygtige og erfarne akademikere og corporate undervisere.

EIBFS har oplevet betydelig vækst i årenes løb, især i antallet af studerende og praktikanter, akademiske og uddannelsesprogrammer, campusser sites, undervisere og ansatte, alumni og forskellige andre dimensioner.

Hvert år instituttet glæder tusindvis af studerende og praktikanter fra hele UAE at uddanne, træne og tilbyder en bred vifte af bank- og muligheder finansielle læring understøttes af bedste i klassen forskning, ekspertise, programmer og faciliteter.

Placeringer

Placeringer
  • EIBFS Dubai Campus Dubai International Academic City Al Ruwayyah 2 Opposite Zayed University, 341400, Dubai

  • EIBFS Abu Dhabi Campus Al Moroor Street Next to the Emirates Centre for Strategic Studies and Research , 7108, Abu Dhabi

  • EIBFS Sharjah Campus Opposite Sharjah Immigration & UAE Central Bank , 4166, Sharjah

Spørgsmål