Keystone logo
Elizabeth City State University ECSU

Elizabeth City State University ECSU

Elizabeth City State University ECSU

Introduktion

Som en konstituerende institution ved University of North Carolina System tilbyder Elizabeth City State University baccalaureat, professionel og kandidatgrad til en forskelligartet studentergruppe. Vores mission er at fremme økonomiske, sociale og miljømæssige fremskridt for befolkningen i det nordøstlige North Carolina, staten og nationen.

Vi opnår vores engagement i uddannelse af højeste kvalitet ved at opretholde et strengt fokus på akademisk ekspertise gennem programmer inden for liberal kunst og ved hjælp af innovative og fleksible teknologibaserede instruktionsmodeller til at forbedre vores signaturområder: integrering af teknologi med uddannelse, forbedring af menneskers sundhed og velvære og fremskridt natur- og luftfartsvidenskab.

Gennem undervisning, forskning og samfundsengagement giver institutionens rige arv og dets nuværende multikulturelle studentercentrerede fokus et solidt fundament for dets bestræbelser. Det tjener individers og samfundets behov og ønsker; producere kandidater til lederroller og livslang læring.

Placeringer

Placeringer
  • Weeksville Road,1704, 27909, Elizabeth City

Spørgsmål