Keystone logo
Elmira College

Elmira College

Elmira College

Introduktion

Elmira College er et privat, coeducational, Phi Beta Kappa college beliggende i Elmira, New York. Elmira blev grundlagt i 1855 og var det første college for kvinder med et studium svarende til de bedste mænds colleges. "Kvindelige seminarier", som de blev kaldt på det tidspunkt, var i det væsentlige glorificerede gymnasier. I modsætning hertil tilbød Elmira College fra begyndelsen strenge akademiske programmer.

Elmira blev uddannet i 1969 og har i dag en bacheloruddannelse på ca. 800 fuldtidsstuderende, hovedsagelig studerende på boliger. Kollegiet tilbyder også avancerede certifikater, kandidatuddannelser og ikke-kredit kurser til professionel udvikling. Som værge for Quarry Farm, hvor Mark Twain sommerede i årtier og skrev mange af sine mest ikoniske romaner, er Elmira College hjemsted for Center for Mark Twain Studies, et af fire nationalt anerkendte Twain-steder, der fungerer som et forskningscenter for at besøge Twain lærde.

Elmira College er baseret på den liberale kunst og videnskab og giver et samarbejdsvilligt og støttende miljø, der gør det muligt for studerende at blive aktive elever, effektive ledere, ansvarlige samfundsmedlemmer og globalt engagerede borgere. Stolt af sin historie og tradition er kollegiet forpligtet til idealerne for samfundsengagement og intellektuel og personlig vækst.

Placeringer

  • Elmira

    Park Place,1, 14901, Elmira

    Spørgsmål