Keystone logo
Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Introduktion

STUDIERE I BRAZIL OG MODTAG BRITISH DIPLOMA

Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) er et innovativt undervisningscenter, der tilbyder kurser i kreative emner med en verdensklasse standard. EBAC har partnerskaber med University of Hertfordshire (UK) og Moscow School Consortium, der omfatter den britiske højere kunst- og designskole, Moscow Architecture School MARCH, Moscow Film School og Scream School of Computer Graphics. Skoler udgør et fællesskab af studerende og lærere, der samarbejder og udveksler information og viden og skaber en unik undervisningsmiljø.

Skolen tilbyder eleverne mulighed for at studere i Brasilien i et lignende kursus til Det Forenede Kongerige, samt at være den eneste institution i Latinamerika, der tilbyder den britiske baccalaureatgrad, udstedt af University of Hertfordshire, gyldig i Det Forenede Kongerige, Den Europæiske Union og USA.

EBAC er en kreativ og iværksætterinstitution med bachelor-, initierings- og specialiseringskurser inden for kunst og design, audiovisuel og computergrafik med fokus rettet mod den studerendes fulde udvikling. Beliggende i nærheden af ​​Vila Madalena, hjertet af den kreative industri i São Paulo, har skolen den bedste infrastruktur og det nyeste udstyr på markedet, så eleverne lærer af det mest innovative.

KURSER TILBUDET

Skolen tilbyder uddannelse i kreative discipliner både i bachelor-og specialiseringskurser, med professorer, som er fremragende fagfolk på deres områder. Studerende, der vælger at afslutte sig - britisk baccalaureat, studere fra 3 til 4 år, afhængigt af deres kvalifikationer og erfaring. En anden måde at studere på EBAC, også med international kvalitet, er at vælge et af specialiseringskurserne, enten for fagfolk, der arbejder på markedet eller dem, der ønsker at ændre deres karriere. Derudover er der intensive kurser, initiativer og særlige kurser for teenagere.

INTERNATIONAL KVALITET UDDANNELSE

Ebac tilbyder en ny model for undervisning i de kreative discipliner med internationalt eksamensbevis, brug af de bedste tilgængelige teknologier, og som garanterer for den studerende, at den er indsat på arbejdsmarkedet.

STRATEGI

Giver international kvalitet til at undervise kreative discipliner med berømte professorer på markedet og state-of-the-art tekniske ressourcer, der giver eleverne de bedste karrieremuligheder.

MISSION

At tilbyde uddannelse af kreative discipliner med international kvalitet og stimulere væksten i den kreative økonomi i Brasilien.

SAMARBEJDE MED HERTFORDSHIRE UNIVERSITET

Siden oprettelsen har British School of Creative Arts samarbejdet med University of Hertfordshire (UK). Det blev grundlagt i 1952 og er nu en af ​​Storbritanniens øverste tertiære institutioner. Campuserne ligger i et funky område, som ligger 40 minutter fra London.

Tjenester og ressourcer

Ved brug af det nyeste tilgængelige udstyr kan EBAC-studerende udtrykke deres ideer og arbejde i skæringspunktet mellem kunst og højteknologi. Laboratorierne bruges i klasser, masterklasser og seminarer samt bruges til individuel arbejde.

Placeringer

Placeringer
  • Rua Mourato Coelho,1404, 05417-002, Pinheiros

Spørgsmål