Keystone logo
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Introduktion

College of Engineering og Management School er kun ni år på markedet, men viser allerede gode resultater, og skiller sig ud blandt de nationale skoler på grund af deres forskelle. Det anses af MEC en af ​​de bedste private gymnasier i Production Engineering i São Paulo, under hensyntagen til CPC, sammensatte indikator for note i ENADE, fakultet, undervisning-learning ressourcer, infrastruktur og faciliteter.

Fakultetet er fint og har udvalgt post-læger, læger, lærere og eksperter med stor erfaring, begået i udgøre komplette produktion ingeniører, der kombinerer teknologisk viden PÅ produktionsprocesser og strategisk VISION of Business.

Mere end det, der er ægte bekymring i at sikre, at eleverne udvikler ikke kun deres faglige viden, men også deres personlige udvikling. De opfordres til at opdage og udforske deres fulde potentiale, hvilket resulterer i professionelle klar til at komme ind på arbejdsmarkedet og til at klare de udfordringer fremtiden vil bringe for samfundet.

Hvorfor ESEG The School of Engineering og Ledelse har en innovativ undervisning metode, hvilket bringer det bedste frem i hvert område for at omdanne den studerende til en komplet professionel.

Placeringer

Placeringer
  • Rua Vergueiro, 1951 | Vila Mariana 04101-000 | São Paulo-SP, , São Paulo

Spørgsmål