Keystone logo
Escuela Hotelera De San Juan Internationalt bageri- og konditorprogram
Escuela Hotelera De San Juan

Internationalt bageri- og konditorprogram

San Juan, Puerto Rico

Anmodning om varighed

Spanish

Bed om tempoet

Anmod om ansøgningsfrist

Sep 2023

Anmod om studieafgift

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle bagerier og konditorier, hoteller, restauranter og / eller i etableringen af deres egen aftale. Studerende får kendskab til hygiejne og sanitet, ernæring og menuplanlægning. Studieordningen indeholder teoretiske og praktiske laboratoriekomponenter og feltoplevelser under opsyn af en mesterkok eller konditor. Der lægges unik vægt på sikkerhedsstandarder og -procedurer og på anskaffelse og håndtering af handelsmaterialer, redskaber og udstyr, herunder tilpasning og tilberedning af opskrifter samt fremstilling af brød, europæiske bagværk, kager, chokolade og klassisk og moderne stilarter af dekoration med sukker.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor of Arts i kulinarisk kunst
    • Port-Valais, Schweiz
  • Bachelor in International Pastry Management
    • Écully, Frankrig