Keystone logo
© European School of Economics
European School of Economics

European School of Economics

European School of Economics

Introduktion

European School of Economics ( ESE ) er en privat handelsskole uden grænser, multikulturel og pragmatisk, fuldt akkrediteret i Storbritannien og godkendt i Register of Learning Providers.

ESE tilbyder bachelorgrader, kandidatuddannelser eller MBA-uddannelser og korte programmer på sine centre i London, Madrid, Rom, Milano og Firenze.

ESE kandidater er blandt de mest konkurrencedygtige erhvervsfolk på markedet, forberedt til lederroller inden for international marketing , finans , kommunikation og ledelse . Med evnen til individuelt at skræddersy deres studieforløb, ESE -studerende:

 • studere i udlandet med ESE centre verden over
 • bevæger sig problemfrit mellem campusserne på et semester-for-terminsbasis
 • studere samtidigt til en grad i deres hjemlande
 • overfør op til 240 UK-point til bacheloruddannelserne og op til 90 UK-point til Graduate-programmerne
 • begynde at studere i september, januar eller april og gennemføre et års studie selv fra vinterens startdato
 • specialiseret sig i banebrydende forretningssektorer, såsom mode, events, musik, sport, kunst, medier og menneskelige ressourcer blandt andre
 • gennemføre praktikophold på eller offline, ved at vælge fra mere end 1500 førende organisationer rundt om i verden

En skole uden grænser, European School of Economics er et nyt koncept inden for videregående uddannelser. Ved at kombinere akademisk ekspertise, internationalitet og pragmatisme er ESE graden og certifikatprogrammerne designet til at forberede en ny generation af ledere og iværksættere.

Om ESE grundlægger og præsident

Elio D'Anna er en genial taler, der udtrykker sin pædagogiske filosofi på en unik måde. Hans ord opmuntrer lytteren til at opretholde en proaktiv holdning og til konstant at stræbe efter integritet og enhed af væren. Lyttere fra hele verden er fortryllet af hans innovative filosofi og opmuntres, som ansvarlige individer, til at opretholde en sund krop, inspireret af principperne om (velvære og) rigdom. Ordene Elio siger under sine møder med verdens myndigheder, nobelprisvindere, politikere, økonomer, professorer og studerende på fora og universiteter er toner spillet på en tryllefløjte. Drømmere fra hele verden lytter til ESE ordene og holder dem tæt som en guidebog til en fantastisk destination.

Indlæggelser

ESE tilbyder direkte adgang til treårige britiske uddannelser på fuld tid

Studerende med succesfulde A-niveauer, en IB på 24 eller enhver fra en række alternative kvalifikationer med et minimum af et 12-årigt American High School diplom er berettiget til at blive accepteret uden påkrævet GPA. Derudover tillader ESE en henstandsperiode på 90 dage fra kursusstart til indsendelse af tilstrækkelige sprogtestresultater.

Som et privat, børsnoteret organ i Storbritannien er ESE berettiget til at administrere sine tilmeldinger uden for UCAS, hvilket giver eleverne frihed til at ansøge, når de vil, direkte og ubetinget.

Visumkrav

Alle internationale studerende, der ønsker at studere på European School of Economics i Italien, skal fremlægge bevis for, at de enten har den juridiske ret eller juridisk tilladelse fra den italienske regering til at studere i Italien.

Har du brug for et visum?

Hvis du er europæisk statsborger, skal du ikke ansøge om hverken studievisum eller opholdstilladelse, men skal fremvise en gyldig kopi af dit pas eller nationalt ID.

Hvis du er ikke-europæisk statsborger, skal du have et studievisum og ansøge inden for 8 dage om din opholdstilladelse.

Under din tilmeldingsproces vil vores Studenterservice-afdeling give vigtige oplysninger om dit ophold i Italien.
De vil hjælpe alle vores internationale studerende med at forstå, hvilke dokumenter der skal indsamles, før de ansøger om visum ifølge den officielle Visa-websted "Visto Per L'Italia".
Bemærk venligst, at det er den studerendes ansvar at starte visumprocessen i god tid. Da det kan være en lang proces, råder vi studerende til at søge rettidigt.
Borgere fra følgende lande, der ansøger om et kort kursusprogram, behøver ikke et studievisum, da studerende kan opholde sig i Italien i under 90 dage uden visum.

Opholdstilladelse

Inden for 8 dage efter en studerendes ankomst til Italien er det første skridt at ansøge om opholdstilladelse (Permesso di Soggiorno). Denne opholdstilladelse giver studerende mulighed for lovligt at studere og bo i Italien i en bestemt tidsramme.

Det er meget enkelt at ansøge om en italiensk opholdstilladelse:

Studerende skal gå til et postkontor og bede om et "Permesso di Soggiorno Kit", en hvid kuvert med nogle formularer. Du vil opdage, at der er to formularer: internationale studerende skal kun udfylde Modulo 1 og give en kopi af:

 • pas (alle sider),
 • sygeforsikring, der dækker opholdsperioden (samme angivet under visumansøgningen),
 • kopi af tilmeldingsbrevet,
 • bevis for økonomisk støtte (du kan indsende det samme dokument, som du brugte til at få dit visum).

Vores Studenterserviceafdeling vil hjælpe dig med at udfylde formularen og give alle de nødvendige oplysninger for at sikre, at indsendelsen er korrekt forberedt.

Alternativt kan eleverne også henvise til Sportello Amico et dedikeret skrivebord på postkontoret, hvor de kan modtage assistance fra den ansvarlige officer.

Når ESE trinene er gennemført, udsteder postvæsenet en kvittering for opholdstilladelsen sammen med et aftalebrev til fingeraftryk.

Bemærk venligst: modtagelse af ansøgningen om opholdstilladelse er det juridiske bevis på, at ansøgningen er under behandling. Studerende skal tage kvitteringen med sig, og de bliver mindet om, at det er vigtigt at deltage i fingeraftryksaftalen på den centrale immigrationspolitistation (Rom, Firenze, Milano).

Studenterklæringer

Placeringer

 • London

  Mandeville Place, 11-13, W1U 3AJ, London

 • Madrid

  Calle Antonio Maura 12, 28014, Madrid

 • Rome

  Corso Vittorio Emanuele II, 154, 00186, Rome

 • Milan

  Via Paolo Lomazzo, 19, 20154, Milan

 • Florence

  Borgo Santi Apostoli, 19, 50123, Florence

Spørgsmål