Keystone logo
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Introduktion

Til School of Technology og Ledelse Viseu (ESTGV) opfylder danner, det øverste niveau teknikere kvalificeret i carecidos sektorer i sit område af indflydelse og fremme forskning og udvikling, der tager sigte på forbindelsen mellem de videregående uddannelser og erhvervslivet, som et bidrag til løsning af regionale problemer.

Mission og Værdier The School of Technology og Ledelse Viseu (ESTGV) er en organisk enhed i undervisning og forskning integreret i Polytechnic Institute of Viseu (IPV). Det blev skabt ved lovdekret nr 46/85 af 22. november og ledelsen naturligvis den første til at operere i det akademiske år 1987/1988.

Den ESTGV mens videregående uddannelsesinstitution, er et center for skabelse, formidling og overførsel af kultur, videnskab og teknologi, koordinere deres aktiviteter inden for uddannelse, erhvervsuddannelse, forskning og service til samfundet. Den ESTGV underlagt kvalitetsstandarder, der sikrer tilstrækkelig uddannelse til Fællesskabets behov, hvor det opererer.

Den ESTGV forfølger sine mål i de almindelige inden for videnskab, især inden for teknik, teknologi og ledelse til:

uddannelse af fagfolk med et højt beredskab i det menneskelige aspekt, kulturelle, videnskabelige og tekniske; Gennemførelse af grundforskning og anvendt forskning; Levering af kollektive tjenester i et perspektiv af gensidig anerkendelse, i deres specifikke politikområder; Kulturelle, videnskabelige og tekniske udvekslinger med tilsvarende institutioner eller til at give lignende mål; Bidraget, inden for sit omfanget af aktiviteter for udviklingen af ​​den region, hvor den opererer, og landet, internationalt samarbejde og forståelse mellem mennesker.

Hvervet ESTGV:

Realiseringen af ​​studier, der fører til graden Bachelor og Master, samt andre post-gymnasiale uddannelser, i henhold til loven; Færdiggørelsen af ​​postgraduate kurser, specialisering, ajourføring og omskoling anerkendelsesværdigt med passende certificering eller eksamensbeviser; Organisationen og samarbejde om udvidelse aktiviteter, kulturelle, videnskabelige eller tekniske;

Orienteringen og ledende forsknings- og udviklingsaktiviteter. Med henblik på at udføre sine opgaver, kan ESTGV indgå aftaler, arrangementer og samarbejdsaftaler med offentlige eller private organisationer, nationale, udenlandske eller internationale.

Placeringer

  • Viseu

    Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu Campus Politécnico

Spørgsmål