Keystone logo
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Introduktion

Start din succeshistorie med os!

Det Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) er et meget anerkendt privat universitet i Estland, der ligger i den flere prisbelønnede Smart City kaldet Ülemiste City. De vigtigste temaer, der forbinder vores læseplaner, er iværksætteri og kreativitet. Vi sigter mod at give vores studerende færdigheder, netværk og tankegang for at ændre deres liv og påvirke verden!

Vi byder studerende fra hele verden velkommen til at studere bachelor- og kandidatuddannelser, der kan tages på engelsk, russisk og estisk. Vores studieprogrammer understøttes af en it-infrastruktur, der er tilpasset behovene på fuld tid, deltid såvel som fjernundervisning.

Blandt de mange grunde til at vælge Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences, skiller seks sig ud:

• Alle vores læseplaner er statsakkrediterede.

• Vi er iværksætteruniversitet, af iværksættere og for (fremtidige) iværksættere. Vi tilbyder vores studerende intens kontakt med erhvervslivet gennem deres studier via besøgsforedrag, regelmæssige uformelle møder og praktikophold.

• Vi er placeret i Tallinn, udnævnt "Årets intelligente fællesskab 2020" og en af Europas opstartshotspots med stadigt forbedrede muligheder.

• Vores universitet er anerkendt af mange professionelle organisationer, og vi har modtaget flere priser fra den estiske regering.

• Vi er markedsleder inden for estisk privat videregående uddannelse ved at være eksklusive, holde vores procedurer enkle og opmærksomhed, hvor det skal være - give vores 1600 studerende den bedst mulige iværksætteruddannelse.

For at indgive en ansøgning henvises til webstedet for optagelse og kursuskrav, der sikrer, at du indsender din ansøgning til tiden, da ansøgningsfristen for forårssemester 2021 for borgere uden for EU og EU allerede er den 18. december 2020! Adgangsfristen for fastboende og statsborgere i Estland er den 31. januar 2021.

I forårssemestret kan du ansøge om følgende kurser:

  • BA Startup Iværksætteri
  • BA kreativitet og forretningsinnovation
  • BA Softwareudvikling og iværksætteri
  • MBA International Business Administration

ANVEND UDEN DIREKTE GENNEM DETTE LINK: href = "https://www.euas.eu/

For at finde ud af mere om os skal du følge vores sociale mediekanaler:

href = "https://www.facebook.com/EEKMainor

href = "https://www.facebook.com/euas.eu

href = "https://www.instagram.com/eekmainor

href = "https://www.linkedin.com/school/euas

href = "https://www.youtube.com/user/ettevotluskorgkool

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger ved at kontakte vores optagelsesafdeling via e-mail-optagelser @ EUAS .eu.


EU

Placeringer

Placeringer
  • Suur-Sõjamäe 10a, 11415, Tallinn

Spørgsmål