Keystone logo
© European Forensic Institute
European Forensic Institute

European Forensic Institute

European Forensic Institute

Introduktion

Instituttet

European Forensic Institute er en videregående uddannelsesinstitution i Malta, grundlagt i 2018 og fuldt akkrediteret af Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA) med licensnr. 2018-014.

Vores kontor og laboratorium er placeret i den avancerede Malta Life Sciences Park, hvor vores tilstedeværelseslektioner og laboratoriesessioner finder sted.

Om os

Hos European Forensic Institute er vores primære mission at levere et innovativt læringsmiljø, hvor eleverne forbinder direkte med fagfolk, der arbejder inden for alle områder af efterforskningsvidenskab. Vi specialiserer os inden for retsvidenskab, kriminologi, digital retsvidenskab og efterforsknings- og efterretningsvidenskab med det formål at samle eksperter inden for deres områder med studerende og fagfolk. Innovation er på forkant med det, vi laver, og vi udvikler løbende vores programmer for at imødekomme behovene i det professionelle liv og de mest moderne krav inden for det retsmedicinske og efterforskningsmæssige område. Programmerne er orienteret mod de færdigheder og den viden, der kræves for at opfylde kravene fra det 21. århundredes retsmedicinske tjenester, der understøtter strafferetsplejen.

"På European Forensic Institute er vi stolte af at tilbyde et virkelig karakteristisk læringsmiljø, hvor eleverne forbinder direkte med fagfolk, der arbejder inden for alle områder af efterforskningsvidenskab," forklarer lederen af instituttet, hr. Andreas Melinato, som også er retsmedicinsk ingeniør og ekspert i brandefterforskning og genopbygning af trafikulykker. Han fortsætter , "vi er heldige at arbejde med fagfolk fra et bredt spektrum af ekspertise, fra efterforskning af kriminalitet til digital efterforskning og naturvidenskab i kemi og biologi til datavidenskab i informationsteknologi og endda Machine Learning og Blockchain. Hver ekspert bringer et unikt synspunkt til bordet, hvilket bidrager til den mangfoldighed i tanke og diskussion, der er uvurderlig for eleverne”.

Erfaringen fra vores akademiske team stammer fra mange professionelle servicesektorer, herunder politi, retsvæsen, akademisk og rådgivning til efterforskere i den private sektor, naturvidenskabsmænd, dataforskere, ingeniører og eksperter inden for IT, finansielle tjenesteydelser og jura. Vores samarbejde omfatter et tæt samarbejde med de mest prestigefyldte Forensic Science Associations globalt. Ud over den overflod af viden, der er tilgængelig for overførsel, har eleverne også stor gavn af at lære om de færdigheder og kompetencer, der kræves af en professionel, direkte fra eksperten, hvilket giver dem et forspring i deres karriere.

Hr. Robert Milne, dekan for anvendt videnskab ved instituttet med over 40 års erfaring ved Scotland Yard og en pioner inden for Forensic Intelligence tilføjer, "den blandede undervisningsmodel, hvor eleverne lærer teorien online og derefter mødes til praktisk laboratoriearbejde, er spil- ændres, hvilket giver travle fagfolk mulighed for problemfrit at komme i kontakt med eleverne. Undervisning er ofte undervurderet, men på instituttet bliver dette yderst tilfredsstillende job gjort tilgængeligt og virkelig værdsat. Derudover opfordres akademisk personale og studerende til at blive medlemmer af Chartered Society of Forensic Sciences (CSFS), hvilket giver dem adgang til den nyeste forskning og adgang til deres jævnaldrende”.

Vores kernepersonale består af et dygtigt team med fornemme faglige erfaringer inden for deres respektive områder. Som en virksomhed i vækst bygger vi også løbende vores team gennem nye rekrutter og sikrer tilstrækkelig uddannelse og læreplads til vores nyere medarbejdere.

Campus funktioner

Hvor vi er

European Forensic Institute er placeret i den futuristiske Malta Life Sciences Park (MLSP). MLSP blev udtænkt af landets økonomiske udviklingsagentur, Malta Enterprise, for at give en international klassefacilitet for biovidenskab og informationsteknologiudvikling. MLSP er designet til at fremme forskning og udvikling og anspore væksten af life science-sektoren i Malta, der bygger på den base, som landet har udviklet i den farmaceutiske industri i løbet af det sidste årti.

Medfinansieret gennem de europæiske regionale udviklingsfonde er MLSP opdelt i to hovedkomponenter: Malta Life Sciences Center og Malta Digital Hub. I alt er der i øjeblikket 13.500 kvm plads bestående af laboratorier, kontorer, et seminarrum, mødelokaler og forskellige fælles faciliteter.

MLSP understøtter og tilskynder vækst og succes blandt sine lejere og tilbyder et stimulerende miljø for videnintensive virksomheder. Uanset en virksomheds størrelse eller udviklingstrin tilbyder MLSP adgang til erfaren og professionel forretnings- og finansiel rådgivning samt assistance til internationalisering. En velafbalanceret kombination af entreprenøriel og industriel kompetence er afgørende for vækst og udvikling af enhver virksomhed, og på MLSP er der ingen grænser for en virksomheds mulighed for løbende at forbedre, udvikle og vokse.

 • Parken er designet til at give et sundt arbejdsmiljø understøttet af Maltas behagelige livsstil og klima.
 • Det er strategisk placeret i nærheden af øens hovedhospital, Oncology Centre og University of Malta. Dette tilskynder til tættere samarbejde med det medicinske samfund og den løbende udveksling af viden, ideer og erfaringer.
 • Malta er en lille ø, der tillader fleksibilitet med hensyn til menneskelige ressourcer og rejser.
 • Parken er geografisk placeret i hjertet af Middelhavet og betjenes af en lufthavn, som har hyppige forbindelser til store europæiske hovedstæder, Nordafrika og Mellemøsten.
 • Det hjælper med at hjælpe virksomheder og nystartede virksomheder med at bevare en konkurrencefordel på det globale marked.

  Placeringer

  • San Gwann

   Malta Life Sciences Park, SGN 3000, San Gwann

   Spørgsmål