Keystone logo
EU Business School Bachelor i kunst i fritid & turisme ledelse
EU Business School

Bachelor i kunst i fritid & turisme ledelse

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2024

EUR 13.500 / per year *

På campus

* for syvende semester er gebyret €6.750. For Genève er undervisningen CHF 28.980 om året plus CHF 14.490 for syvende semester

Introduktion

Turisme er den hurtigst voksende industri i erhvervslivet. Vores program giver et solidt fundament i teori og praksis for turismeledelse og forbereder eleverne til en succesfuld karriere inden for turisme- og fritidsindustrien. Ud over branchespecifikke moduler giver vores kursusmuligheder deltagerne mulighed for at udvikle en række forretningskompetencer, der kan anvendes på det bredere kommercielle marked.

Med denne bachelorgrad vil de studerende få en dybdegående og praktisk forståelse af hospitality management; kvalitet af service; planlægning af begivenheder og konferencer; og bæredygtighed, som det gælder for turisme. Overblikket over disse nøgleforretningsområder sikrer, at eleverne får en dyb forståelse af branchen, samtidig med at de fremmer deres evne til kreativ, iværksættertænkning. Casestudier giver eleverne mulighed for at anvende teoretisk viden til scenarier i den virkelige verden og finde passende løsninger.

  • Varighed: Syv semester / tre år (240 point)
  • Steder: Barcelona, Genève
  • Undervisningssprog: Engelsk
  • Startdato: Oktober / februar / juni / august
  • Adgang: året rundt
  • Semestergebyr: 6.450 €

Graden tildelt

Efter en vellykket gennemførelse af programmet dimitterer du med en privat internationalt akkrediteret bachelorgrad fra EU Business School Switzerland og en statsakkrediteret BA (Hons) i Business Management fra University of Derby. Disse bacheloruddannelser er desuden akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI), hvilket giver dig mulighed for at opnå en ekstra international kvalifikation: CMI's Diploma in Management and Leadership.

Studerende, der ønsker at videreudvikle deres viden, kan tage et ekstra semester og opnå et eksamensbevis for avancerede studier (30 ECTS), som er akkrediteret og statsgodkendt (título propio) fra Universidad Católica de Murcia (UCAM), Spanien.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål