Keystone logo
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Introduktion

Fakultetet Arnold Janssen blev etableret i 2001 af menigheden til Divine Word. Og han blev født med styrken af ​​en international menighed, der opererer i 67 lande på fem kontinenter. Værdier, kvalitet og kompetence til at arbejde i uddannelse er blevet arvet fra en århundrede gammel institution, der, ikke tilfældigt, er værdig til succes for deres elever på arbejdsmarkedet.

Loven og Administration kurser udbudt af fakultetet Arnold Janssen give en solid humanistisk uddannelse, der forener den visdom og tradition i uddannelse til de krav det moderne marked. Selv med et par års drift, har fakultetet Arnold Janssen blevet en reference i de videregående uddannelser. Beviset på dette er de resultater, som bachelorer i business administration og lov om beviserne fra National Survey of Student Performance (ENADE). Studerende i lov Course også skinnede i de seneste undersøgelser af bekendtgørelse af Advokater i Brasilien (OAB-MG), at få en fremtrædende position blandt de videregående uddannelsesinstitutioner i staten.

Fakultetet for School Arnaldo består af mestre og læger af anerkendt akademisk ekspertise og omfattende professionel erfaring i markedet.

Placeringer

  • Belo Horizonte

    Praça João Pessoa, 200 CEP: 30140-020 Belo Horizonte/MG, , Belo Horizonte

    Spørgsmål