Keystone logo
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Introduktion

Oprettet i 1962, Det Tekniske Fakultet of Minas Gerais - FEAMIG - er et nationalt referencelaboratorium i undervisningen af ​​teknik. I øjeblikket kollegiet tilbyder bachelor kurser i Engineering Landmåling, Byggeri og Anlæg Produktion og sensu post-eksamen kurser i Occupational Safety Engineering, Road Engineering, Kvalitet Engineering, Miljøteknologi og Geo-referencer for Ejendom Rural .

Kollegiet vedligeholdes af Educational Institute Cândida de Souza. Integration undervisning, forskning og udvidelse, FEAMIG tilbyder sine elever en komplet uddannelse, størknede i videnskabelige, teknologiske, administrative, humanistisk, etisk og social viden. Til dette formål fakultetet har videnskabelige initiation-programmer, vejledning, praktik Center, uddannelsesvejledning i tillæg til kurset og Koordinering Board, som koordinerer arbejdet i lærernes og give understøtninger til de studerende. Uddanne dygtige fagfolk, i stand til at udvikle bæredygtige løsninger til markedets behov og samfund er målet for FEAMIG.

I 2009 udkom Anerkendelse Fornyelse orden landmåling Engineering Course, i 2012, anerkendelse Fornyelse rækkefølgen af ​​Production Engineering kurset. I 2013 blev det offentliggjort bekendtgørelse driftstilladelse Kursus for Byggeri og Anlæg, der opnåede grad 4 af MEC.

Placeringer

  • Belo Horizonte

    R. Aquiles Lôbo, 524 - Floresta, Belo Horizonte - MG, 30150-160, Brazil, , Belo Horizonte

    Spørgsmål