Keystone logo
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Introduktion

Den FMJ - Mackenzie-floden er en institution for videregående uddannelse tværfaglig, privat, hvis formål er at uddanne menneskelige værdier opskalere, i stand til at opfatte og fortolke de nuværende paradigmer, forestiller nye muligheder og foreslå oprettelsen af ​​alternative ruter, i lyset af krav af samtidighed.

Den institutionelle Project FMJ - Mackenzie floden har til formål at udvide og forny ud over konventionelle relevante forslag til nutidens eksisterende videregående uddannelsesinstitutioner. Udvidelsen og krævede innovation, baseret på en standard high school, har, som en retningslinje, en forståelse af virkeligheden, som forudsætter kendskab til samfundet og dermed en viden aktiv, ikke kun viden, men også kritik og boligselskab.

Disse funktioner giver den institutionelle design integrerer forsøgsbasis, der producerer ny viden om sociale forhold, hvilket betyder, der som en metode til at integrere undervisning / forskning og tværfaglighed, og som et princip, samspillet med samfundet.

Mission, vision og værdier

Mission

Uddan mennesket skabt i Guds billede, for den fulde udøvelse af medborgerskab, bidrage til udvikling af selvet og samfundet gennem undervisning, forskning og udvidelse, og kulturelt, sportsligt, socialt og åndelige aktiviteter, miljø Reformerte kristne tro.

Udsigt

For at blive anerkendt af samfundet som skriftestol presbyterianske institution, filantropiske og fællesskab profil, som er dedikeret til det guddommelige og humaniora; kendetegnet ved kontinuerlig udøvelse af ekspertise i undervisning, forskning og udvidelse; stræben efter den integrerede dannelsen af ​​mennesket, i Reformerte kristne tro miljø.

Værdier og Principper

I personlige adfærd: værdighed, karakter, integritet og mackenzista ånd; I interpersonelle relationer: loyalitet, gensidig respekt, forståelse, ærlighed og ydmyghed; I udøvelsen af ​​erhvervsmæssig virksomhed: etik, kompetence, kreativitet, disciplin, engagement og vilje til at arbejde frivilligt; I beslutningsprocessen: søge efter konsensus, retfærdighed, sandhed, lige muligheder for alle; Forholdet mellem kollegiale organer, enheder og afdelinger: samarbejde, holdånd, professionalisme og ordentlig kommunikation; Forholdet til andre institutioner: ansvarlighed, uafhængighed og åbenhed; I samfundet: deltagelse og service til samfundet; Og på alle tidspunkter, handle med kærlighed, hvilket er obligationen af ​​perfektion.

Placeringer

 • Rio de Janeiro

  R. Buenos Aires, 283 - Centro, Rio de Janeiro - RJ, 20061-003, Brazil, , Rio de Janeiro

  • Rio de Janeiro

   R. Buenos Aires, 283 - Centro, Rio de Janeiro - RJ, 20061-003, Brazil, , Rio de Janeiro

   Spørgsmål