Keystone logo
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Introduktion

SENAI Institute of Technology (IST) Tekstil og Confection CETIQT SENAI er det største latinamerikanske centrum for vidensproduktion anvendes på tekstil- og beklædningsindustrien produktionskæden.

Den dynamiske konnektivitet dannet af det indbyrdes forhold mellem områderne uddannelse, innovation, Anvendt forskning og teknologi gør det muligt for IST SENAI CETIQT tilbyde tekstil-kæden og gøre den bedste teknologi, laboratorieydelser, uddannelse af menneskelige ressourcer, rådgivning og innovationsprojekter .

Den høje ydeevne og krydsene med disse aktionslinjer tilføre værdi til hinanden, forbedre både produktion og levering af teknologi og innovation tjenester målrettet for at øge konkurrenceevnen for brasilianske industri.

IST SENAI har CETIQT miljøer og komplette laboratorier til undervisning og tjenester. Dens pilotanlæg reproducere industrielle produktionsmiljø, som gør det muligt at udvikle innovationsprojekter i proces og produkt, samt at fremme udviklingen af ​​integrerede uddannelsesprojekter. Altid overvåget af en højt specialiseret fakultet, danner de mest eftertragtede og respekterede fagfolk på markedet.

Ydeevne

Bag enhver succesfuld virksomhed for en række prospektive undersøgelser og forskning, der understøtter ikke kun virksomhederne i produktionskæden, men også for sit eget produkt i uddannelse, Technology Services og innovation.

Uddannelse

Med fleksible pædagogiske strategier og avanceret teknologi infrastruktur, IST SENAI CETIQT tilbyder indledende kurser og løbende tekniske, bachelor, udvidelse og kandidat i klasseværelset metoder og e-læring (afstand), med værnepligt Network, gennem de regionale afdelinger (RDS) af SENAI i hver stat, plus de specielt formulerede og målrettede programmer til industriens behov i hele landet.

Placeringer

  • Rio de Janeiro

    R. Magalhães Castro, 174 - Riachuelo, Rio de Janeiro - RJ, 20961-020, , Rio de Janeiro

    Spørgsmål