Keystone logo
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Introduktion

Som en førende innovator i global uddannelse, Fairleigh Dickinson University søger nye måder at tilbyde sine unikke uddannelsesmuligheder for studerende i hele verden. Universitetets nyeste campus åbnede i 2007 i Vancouver, Britisk Columbia. Beliggende i det vestlige Canada nær den amerikanske grænse, Vancouver er en af ​​verdens mest naturskønne, kosmopolitiske og multikulturelle byer.

Vancouver Campus giver de studerende en af ​​de få muligheder for at tjene en amerikansk college grad mens han studerede i Canada. Alle uddannelser udbydes på Vancouver Campus er blevet godkendt af British Columbia Ministeriet for Advanced Education. Fairleigh Dickinson University - Vancouver hilser studerende fra hele verden for at skabe et kulturelt mangfoldigt læringsmiljø. Vancouver tilbyder ressourcer til studerende, der har brug for ekstra støtte i at udvikle deres engelsk-sproglige færdigheder, før du starter grad undersøgelser.

Hvorfor Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University er et center for akademisk ekspertise dedikeret til udarbejdelsen af ​​verdensborgere gennem global uddannelse. Universitetet bestræber sig på at give de studerende de tværfaglige, interkulturelle og etiske forståelser er nødvendige for at deltage, bly og trives på det globale marked for ideer, handel og kultur.

Grundlagt i 1942, FDU er New Jersey største private universitet, der tjener næsten 12.000 kandidatstuderende og studerende, herunder mere end 1.000 internationale studerende fra hele verden. Universitetets to amerikanske universiteter er i det nordlige New Jersey, nær New York City. Ud over Vancouver Campus, University ejer og driver en campus i Wroxton, England.

Vancouver Campus drives gennem Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, som er en ikke-for-profit enhed i British Columbia, Canada.

Akkrediteringer og godkendelser Universitetet er akkrediteret af den mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse og licenseret af staten New Jersey Kommissionen om videregående uddannelse. FDU s Silberman College of Business Administration afholder prestigefyldte akkreditering af AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Mange af universitetets individuelle akademiske uddannelser er akkrediteret af de relevante faglige og pædagogiske agenturer.

Udtrykket "universitet" anvendes under skriftlig tilladelse fra British Columbia ministerium for Advanced Education effektive 8 maj 2006, efter at have gennemgået en evalueringsproces kvalitet og vist sig at opfylde de kriterier, som ministeriet. Fairleigh Dickinson University er den første ikke-canadisk institution at opnå godkendelse i henhold til strenge standarder vedtaget af British Columbia i 2003.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

geopoint
  • 842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada, V6B 2P6, Vancouver

Spørgsmål