Keystone logo
© Fairmont State University University Relations and Marketing Photography
Fairmont State University

Fairmont State University

Fairmont State University

Introduktion

Fairmont State University er forankret i en rig historie, mens den fører innovation ind i en global fremtid. Vi er en omfattende institution for videregående uddannelse beliggende i et smukt landskab på en bakketop i USA's Appalachian Mountain-region. Som Fairmont State Falcon vil du opbygge relationer og forbindelser, der vil vare hele livet, mens du engagerer dig i praktisk læring med lærer-mentorer, som ikke kun er eksperter på deres felt, men også elsker at undervise.

Hos Fairmont State vil du aldrig tage en klasse fra en kandidatassistent, og vi har ingen klasser på campus med mere end 100 studerende. Vi har den perfekte størrelse: Vores hyggelige, sikre campus og små klassestørrelser (vores gennemsnitlige forhold mellem studerende og fakultet er 15:1) giver dig utrolige muligheder for at øve klasseværelseslæring i virkelige omgivelser, men vi er også store nok til at tilbyde en bred vifte af programtilbud og specialiseringer.

Fairmont State University har unikke og førende programmer inden for ingeniørteknologier, arbejdssikkerhed*, arkitektur*, national sikkerhed og efterretning*, sundhedsfremme*, luftfart, sygepleje, uddannelse, datalogi og informationssystemstyring (programmer med * er kun en af deres slags i staten). Ved siden af disse særlige programmer er dusinvis af andre grader inden for liberal kunst, psykologi, business, STEM-områder, sundhedspleje og mange flere! Vi tilbyder mere end 40 uddannelser og over 100 uddannelser, så du er sikker på at finde et hovedfag, der ikke kun opfylder dine interesser, men også fører til en givende, efterspurgt karriere.

Associate of Science in Nursing Program er akkrediteret af:

Associate of Science in Nursing (ASN) programmet ved Fairmont State University i Fairmont,

WV er akkrediteret af:

Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN), 3390 Peachtree Road, NE, Suite 1400 Atlanta, GA 30326. (404) 975-5000. Den seneste akkrediteringsbeslutning truffet af ACEN Board of Commissioners for Associate of Science in Nursing-programmet er fortsat akkreditering.

West Virginia Board of Nursing (WVBON)

RN Board er etableret af West Virginia Legislature for at fremme og beskytte offentlig sundhed, sikkerhed og velfærd gennem regulering af registrerede professionelle sygeplejersker og dialyseteknikere.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Fairmont

   1201 Locust Ave, Fairmont, West Virginia, 26554, Fairmont

  Spørgsmål