
Bachelor in
Bachelor i kulinarisk kunst og entreprenørskab
FERRANDI Paris

Nøgleinformation
Campus placering
Paris, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 14.500 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Dette ekspertiseprogram kombinerer ledelsesmæssige færdigheder og teknisk ekspertise. At følge dette program vil gøre dig i stand til at forfølge din passion overalt i verden!
mål
- Definer og forstå de grundlæggende begreber og grundlæggende værktøjer til virksomhedsledelse.
- Brug disse koncepter og værktøjer til at sammensætte en sammenhængende og socialt ansvarlig forretningsplan.
- Mestre kulinariske grundprincipper og teknikker.
- Mobiliser alle teknikker for at tilbyde nye kulinariske kreationer.
- Vide, hvordan du arbejder i et team respektfuldt og effektivt, uanset rollen, ved at tilpasse din ledelsesmæssige holdning.
- Tilpas, analyser og korriger operationel og relationel adfærd efter situationen.
- Behersk fagets koder for at kunne frigøre dig fra dem.
- Forstå din plads og dit ansvar som professionel, især ud fra et synspunkt om bæredygtig forretningsudvikling.
Indlæggelser
Læreplan
År 1
- Kulinariske Grundlæggende
- Administrativ og regnskabsmæssig ledelse
- Ledelse og stresshåndtering
- Marketing
- engelsk
År 2
- Kulinariske grundprincipper og kreativitet
- Sommelier
- Finansiere
- iværksætteri
- Lov
- Ledelse og HR
- Marketing
- engelsk
År 3
- Iværksætterfag
- Ledelse og ledelse
- Marketing og innovation
- Entreprenørskab og forretning
- Business Game
- CSR (Corporate Social Responsibility)
- Udvikling af en komplet forretningsplan med reel implementering i vores applikationsrestaurant
Læringsmetoder
- Støtte til at finde praktikpladser (karrierecenter)
- Teoretiske kurser og praktisk arbejde
- Demonstrationer og faglige indgreb
- Quizzer, rollespil, udfordringer, gruppeprojekter, personligt researcharbejde
- Professionel situation på niveau med uddannelsesplatforme, casestudier
- Udarbejdelse af en forretningsplan
Frekvens
Obligatoriske praktikophold i Frankrig og i udlandet (3 til 4 måneder på 1. år og 5 til 6 måneder på 2. og 3. år)
Programresultat
- Diplomindehaveren kan få adgang til forskellige stillinger i en restaurant: kok, konditor, restaurantchef eller i butikker/netværk (produktionschef, salgschef, direktør franchise) ...
- Han eller hun kan arbejde som restauratør eller udøve følgende erhverv: projektleder i hotel/restaurantudvikling/agri-food industri, kulinarisk konsulent, hjemmekok, eventarrangør.
- Efter nogle års erfaring kan han eller hun tage ansvar for en eller flere virksomheder og også integrere den generelle ledelse af en koncern.
Programundervisning
Karrieremuligheder
Fortsæt dine studier med en Master ved FERRANDI Paris
Master of Science i Hospitality Management de FERRANDI Paris
Denne uddannelse på højt niveau er rettet mod studerende, der ønsker at udøve nøglestillinger i gæstfrihedssektoren, såsom indtægtschef, boligdirektør, driftsdirektør og på mellemlang sigt generelle lederstillinger inden for internationale koncerner eller uafhængige strukturer, i Frankrig eller internationalt.